4 UNELMIEN TANSSITAPAHTUMAA

TAMMIKUUN KYSYMYS – MILLAISESSA TANSSITAPAHTUMASSA SINÄ KÄYT MIELUITEN?

Kysyimme oppilailtamme, millainen on heidän unelmiensa tanssitapahtuma. Antamistamme vaihtoehdoista ylivoimainen suosikki oli Fabrikan Tanssimaraton. Lue alta, millaisia kokemuksia oppilaillamme on Tanssimaratonista ja muista tanssitapahtumista.

Millaisessa tanssitapahtumassa sinä käyt mieluiten? Näin oppilaamme vastasivat:

Tanssimaraton 43,4 %
Tanssibileet 20,8 %
Tiiviskurssit 25 %
Fabrika Live! 5,4 %
Joku muu, mikä? 5,4 %

Kysymykseen vastasi yhteensä 168 tanssinharrastajaa.

TANSSIMARATON 43,4 %

Kolme tuntia tanssia, skumppaa ja kuplivaa iloa – täydellinen iltapäivä! Tanssimaratoneissa voi kokeilla eri lajien tunteja. Moni onkin aloittanut oman tanssiharrastuksensa Fabrikan tanssimaratonissa.

Tanssimaraton on ihan huippu. Sen kautta voi löytää tiensä tanssin pariin, saada muutaman kaverin mukaan tutustumaan tanssiharrastukseen, kokeilla monia uusia tanssityylejä helposti ja nopeasti, hikoilla ja ennen kaikkea pitää hauskaa. Maratonin kautta löysin myös oman tieni Fabrikalle, ja vaikka sillä tiellä on pysytty jo jonkin aikaa, kaipailen tanssimaratoneja lisää.

On parasta kokeilla erilaisia tunteja ja mahdollisesti innostua sellaisillekin kursseille joille ei aiemmin olisi ajatellut lähtevänsä!

Pääsee kokeilemaan erilaisia tansseja ja eri opettajien tyyliä. Plussaa myös siitä, että tanssimaratonit ovat päiväsaikaan, koska illalla en jaksa valvoa vaikka olisi kuinka hyvät bileet 😄

Välillä on kiva kokeilla rajojaan, sitä kuinka tehokkaasti jaksaa vetää kolme tanssituntia.

Monen tunnin jälkeen jää tunne että olisi vielä voinut vielä jatkaa. Maratonissa se tunne ei pääse yllättämään.

Tanssimaraton on ollut huippu! Ihana fiilis ja päässyt kunnolla liikkumaan. Maratonilla on kiva päästä myös helposti kokeilemaan eri lajeja ja eri opettajien tunteja!

Tanssillinen reeni ja skumppa kuulostaa ihanalta yhdistelmältä!

Viikonloppupäivä on hyvä ajankohta tapahtumille.

Maratonissa pääsee niin hyvin kokeilemaan uusia juttuja, ja sitä kautta uusille kursseille on myös matalampi kynnys ilmoittautua.

Pääsee kokeilemaan montaa eri lajia matalalla kynnyksellä. Useamman tunnin aikana pääsee testaamaan omaa kuntoaan samalla. Tulos yleensä yllättää positiivisesti, mistä tulee hyvä mieli moneksi päiväksi.

Hyvä tunnelma ja kaikilla on hyvä fiilis. Ulkopaikkakuntalaisen ystäväni kanssa kerran olimme tapahtumassa.

Maratonit ollut best, kun saa matalalla kynnyksellä kokeilla, mitä haluaa!

Tulee kokeiltua eri tanssilajeja joihin ei välttämättä tulisi heti mentyä koko kurssille

Tanssimaratonilla pääsee loistavasti kokeilemaan uusia lajeja ilman sitoutumista, ja sen päälle saa kunnon teholiikunnan ja ihan mahtavan fiiliksen! Mukaan uskaltaa kutsua myös sellaiset kaverit, jotka eivät muuten harrasta tanssia.

TIIVISKURSSIT 25 %

Intensiiviset tiiviskurssit ja työpajat tarjoavat lisää treeniä ja syventävää tietoa innokkaille tanssinharrastajille. Tiiviskursseilla pääsee nauttimaan energisistä koreografioista ja oppimaan uutta Fabrikan omien opettajien sekä vierailevien tähtien opetuksessa.

Tiiviskursseilla on niin hauska meno! Lisäksi pääsee omassa lajissaan haastamaan itsenään, oppimaan uusia juttuja ja fiilistelemään.

Iloista treeniä oppimismielessä.

Tykkään itse käydä näissä, kun tehdään nopealla temmolla koreo ja pääsee haastamaan itseään! Kivaa vaihtelua kursseille 🙂

Tiiviskursseilla pääsee syventämään omaa osaamista, ja haastamaan itseään, kun täytyy oppia koreo lyhyessä ajassa.

Mahdollisuus paneutua intensiivisesti johonkin teemaan ja saada vaikutteita vaikka uuden vierailevan opettajan pedagogiasta/tyylistä.

Pääsee kehittämään taitojaan syvemmin ja keskittymään enemmän tekniikkaan.

Helppo osallistua yksin

Tiiviskurssit ovat kiva tapa päästä tanssimaan vähän ekstraa samalla kun saa vähän uusia näkökulmia.

Tiiviskurssit haastavat ihan eri tavalla, kun pitää nopeammin sisäistää!

TANSSIBILEET 20,8 %

Fabrikan bileissä tanssitaan koko ilta! Bileet ovat täynnä pop-up -tanssitunteja, tanssiesityksiä ja muuta ohjelmaa. Bar FAB palvelee täysin oikeuksin. Bileisiin voi tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa, Fabrikalla biletetään porukalla.

Tanssibileet on ollut parhautta! Tanssimisen ohella superhauskaa on ollut nähdä hienoja tanssiesityksiä ja eri tyylilajeja. Erityisesti olen tykännyt tanssibileiden rennosta tunnelmasta, jolloin on ollut helppoa lähteä mukaan tanssimaan. Lisäksi ennen bileitä järjestettävät tanssitunnit tuovat itsevarmuutta ja niillä pääsee varmasti vauhtiin. Kokeneemmilta tanssijoilta on saanut inspiraatiota ja oppeja myös bileissä. Plussaa myös Fabrikan älyhyvistä drinkeistä! Kiitos, kun järkkäätte!

Bileissä pääsee harjoittelemaan ”livenä” tunnilla opittua.

On ihan huippua päästä itse esiintymään, nähdä muita upeita esityksiä ja lopuksi bilettää ja tanssia parhaassa seurassa

Bileissä on kiva käydä tanssimassa. Tanssin välissä – ei sitä kuitenkaan koko ajan jaksa tanssia – on hienoa katsoa esityksiä.

Bileissä on aina ollut ihana välitön ja yhteisöllinen tunnelma

Tulee vähän niinkuin kesä keskelle talvea ja muistaa et on muutakin kun kylmä ja pimeä

Rentoa ja valloittavaa.

Jos käy harvoin yökerhoissa ja muutenkaan ei jaksa humalaisia, niin tämä on hyvä paikka bilettää

FABRIKA LIVE 5,4 %

Salsa soi, kaikki tanssivat ja ilmassa väreilee elämänilo. Fabrikan live-illoissa vaalimme kuubalaiseen musiikkiin ja tanssiin erottamattomana osana kuuluvaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä iloitsemisen kulttuuria. Musiikista vastaavat Suomen parhaat kuubalaisen musiikin bändit.

Minusta musiikki on parasta elävänä! Elävä orkesteri pystyy reagoimaan tanssilattian tapahtumiin ja päin vastoinkin. Tanssijat tuntevat orkesterin innostuksen.

Bomba buenan & Evelio Galanin keikat

Salsaharrastus voi tuoda mukanaan mukavia tanssillisia sosiaalisia tapahtumia

Vili M. ja Bomba Buena

JOKU MUU, MIKÄ? 5,4 %

Saimme myös muutamia hauskoja ehdotuksia uusista tapahtumista. Ennen kaikkea kaikenlaisia tanssitapahtumia toivottiin lisää. Toiveisiinne vastataan heti tänä keväänä, kun Fabrikalla järjestetään ennätysmäärä tanssitapahtumia. Kevään tapahtumakalenteri ilmestyy pian!

Kiitos kaikille vastaajille! Tammikuun kysymyksen arvontapalkintona oli 30 € lahjakortti Fabrikalle.
Arvonnan voitti Janika S., onnea!
KATSO KAIKKI KUUKAUDEN KYSYMYKSET
HUHTIKUUN KYSYMYS – ONKO TANSSI LIIKUNTAA VAI KULTTUURIA?
MAALISKUUN KYSYMYS – FABRIKAN VIISI SUOSITUINTA KURSSIA
HELMIKUUN KYSYMYS – MIKÄ FABRIKAN VÄREISTÄ ON SUOSIKKISI?
TAMMIKUUN KYSYMYS – MILLAISESSA TANSSITAPAHTUMASSA SINÄ KÄYT MIELUITEN?
JOULUKUUN KYSYMYS – MIKÄ SAI SINUT VALITSEMAAN FABRIKAN?
MARRASKUUN KYSYMYS – MIKÄ ON SINUN SYYSI TANSSIA?