5 SYYTÄ VALITA FABRIKA

JOULUKUUN KYSYMYS – MIKÄ SAI SINUT VALITSEMAAN FABRIKAN?

Kysyimme oppilailtamme, mikä sai heidät valitsemaan Fabrikan harrastuspaikakseen. Ylivoimainen enemmistö piti tärkeimpänä sitä, että Fabrika on vain aikuisille tarkoitettu tanssikoulu. Valmiiden vaihtoehtojen sijaan todella moni halusi kuitenkin kertoa omasta, henkilökohtaisesta suhteestaan Fabrikaan. Saimmekin monta kiinnostavaa ja sydäntä lämmittävää vastausta – lue ne alta!

Mikä sai sinut valitsemaan Fabrikan? Näin oppilaamme vastasivat:

Aikuisten oma tanssikoulu 46,3 %
Helpot alkeiskurssit 7,5 %
Rinnakkaiset ryhmät 6,4 %
Opettaja 14,9 %
Sijainti 4,5 %
Joku muu 20,4 %

Kysymykseen vastasi yhteensä 201 tanssinharrastajaa.

AIKUISTEN OMA TANSSIKOULU 46,3 %

Fabrikan tilat, opetus ja kaikki palvelut on suunniteltu nimenomaan aikuisille. Fabrika on aikuisten oma tanssikoulu, jossa aikuiset voivat osallistua minkä tahansa lajin kurssille minkä ikäisenä tahansa.

Aikuisten oma Tanssikoulu on mahtava konsepti ja se sai valitsemaan juuri Fabrikan, mutta se mikä saa jäämään on ainutlaatuinen ilmapiiri ja äärimmäisen tasokas opetus jossa oikeasti on mahdollista kehittyä tanssijana ❤

Löydettyäni Fabrikan Tampereelle muuton jälkeen, sain mahdollisuuden herätellä tanssin minussa henkiin jälleen. Olen taas tanssiessani ymmärtänyt, että tanssi vapauttaa minut elämään itseni näköistä ja oikealta tuntuvaa elämää! Ei siis mikään pikkujuttu.

Joustavuus, aikuisten elämään kuuluva.

Uusi harrastus oli helppo aloittaa aikuisille aloittelijoille suunnatuilla tunneilla ja sijaintikin on mainio.

OPETTAJA 14,9 %

Fabrikan tiimissä on useita pitkän linjan tanssinopettajia, jotka ovat uransa aikana opettaneet tuhansia oppilaita. Moni oppilas onkin tullut Fabrikalle suosikkiopettajansa perässä.

Opettajien valovoimaisuus ja positiivinen energia!

Tuttu tunti ja opettaja oli ensisijainen syy, mutta iso merkitys myös aikuisten tanssikoululla ja sijainnilla. Ne vain edistivät siirtymistä Farbrikalle ja vahvistavat etten vaihda muuhun.

Minulle ei henkilökohtaisesti ole henkisesti olemassa muita vaihtoehtoja. 😂 Olen aikanaan salsan opettelun aloittanut Eijan ja Tiian oppilaana, sen jälkeen ollut esiintyvissä ryhmissä ja assarina. Minun tanssisydämeni seuraa tätä kaksikkoa mihin tahansa ja olin ihan satasella mukana heti kun koulun perustamisesta kuulin. En voisi kuvitellakaan siirtyväni mihinkään muualle täysipainoisesti. 🥰

Opettajat ollut kaikki ihania ja ammattitaitoisia!

Aikuisten tanssikoulu ja tuttu opettaja Silja 😊

Tutut opettajat vanhalta koululta.

Valitsin Fabrikan, koska olen yli 20 vuodessa leimaantunut Eijaan. Tiedän saavani rahoilleni vastinetta. Raumalaisuus on tietysti plussaa.

Opettajat (etenkin Hannele) lajinsa osaavia, osaavat myös opettaa, sekä mukautua ryhmän tasoon/tason vaihtelevuuteen. Tunneilla panostetaan oikeasti tekniikan harjoitteluun, ei vaan hypätä koreoon.

Olen aloittanut Tiian opetuksessa Salsiksella muutama vuosi ennen Fabrikan perustamista. Eijankin tunneilla aloin käydä muistaakseni koronavuotta edeltävänä syksynä. Tykkäsin molemmista niin paljon, ettei heidän perässä Fabrikaan siirtymistä tarvinnut edes harkita! Kiitos että olette ❤️

Tulin tutun suosituksesta ja luettuani somesta Eijan kirjoituksia salsasta yms.

JOKU MUU, MIKÄ? 20,4 %

Iso osa vastaajista halusi kertoa omin sanoin syistään käydä Fabrikalla. Vastaukset olivat mielenkiintoisia ja ihania.

Etsiskelin paikkaa salsailla pitkän tauon jälkeen. Teiltä tuli ammattimainen, kutsuva ja ennen kaikkea nopea vastaus sähköpostitiedusteluun.

Iloiset nautiskelevan näköiset tanssijat facen kuvissa. Olen toiselta paikkakunnalta ja matkustan 100 km päästäkseni mukaan!

Monta syytä yhdessä! Aikuisten oma tanssikoulu, rinnakkaiset ryhmät, turvallinen ilmapiiri ja ihana “tanssi kuuluu kaikille” -asenne, plus aivan loistavat tilat pukkarit mukaanlukien!

Kaveri suositteli – lisäksi sijainti on erinomainen ja junnujen puuttuminen hyvä

Kotisivut ovat mukavan selkeät ja opettajat näyttivät niin rennoilta sekä lämminhenkisiltä

Aikuisten oma, opet, ja erityisesti vastaanoton iloinen palvelu alttius- tervetullut olo! Kiitos!!

Sivujen helppokäyttöisyys ja ymmärrettävyys. Ryhmät ja kurssivalinnat selkeät ja monipuoliset. Hintatiedot selkeästi. Helppo ilmoittautua ja opettajista positiivisuutta huokuvat kuvat. Hyvät vibat

Tasokas opetus, lyhyet kurssit (sopii, jos ei pysty sitoutumaan pitkiksi ajoiksi viikoittain), paikkausmahdollisuus poissaolojen suhteen

Ystävä suositteli lämpimästi.

Monipuolinen kurssivalikoima

Mahdollisuus harrastaa viikonloppuisin

Helppo aloittaa 8 viikon kurssilla, ei tarvitse heti sitoutua puoleksi vuodeksi.

Aikuisten oma tanssikoulu sekä onnistunut mainonta sai mielenkiintoni heräämään. Ensi kertaa astuessani sisään tanssikoulun ovesta tunnelma, sekä hymyilevä vastaanottaja sai oloni tuntumaan hyvältä ja tervetulleelta. Ihana, kannustava, erittäin taitava opettaja toi itsellenikin itsevarmuutta vaikka välillä oli jalat solmussa ja rytmi enemmän pään sisällä kuin liikkeessä! Niin mahtava paikka, niin mahtava fiilis aina ja niin mahtavat opettajat!

Tuntien valinnan helppous. Ei liian pitkiä sitoutumisia ja hinta ok.

Laadukas opetus ja tyylikäs miljöö – tietää, millaista vastinetta rahoilleen saa!

Hyvä meininki kaikkinensa. Musiikki, ihmiset, fiilis, hetki flowlle ja mahdollisuus kehittyä🧡

Opettaja, houkuttelevat tanssilajit, matala kynnys (alkeisryhmät!)

Laittaisin täplät joka kohtaan 🙂 hyvä ja rento tunnelma

Nimenomaan kaikki luetelluista esimerkkisyistä. Joustavuus tuntien suhteen. Kohderyhmäsuuntaus vain aikuisille varmistaa sen, että uskaltaa tulla paikalle. Helppo lähtötaso tekee saman. Opettajat on tosi mukavia ja osaavia, ja sijainti täydellinen.

Olin kuullut hyvää palautetta Fabrikasta!

Mahdollisuus käydä viikonloppuna tunneilla ja alkeiskurssilla!

Harrastin tanssia nuorena monta vuotta, mutta muutaman mutkan kautta se jäi pois. Isosiskoni aloitti aikuisena tanssiharrastuksen Fabrikalla ja pyysi minua mukaan tanssimaratonille. Siellä pääsin testaamaan monia itselle uusia tanssilajeja. Tunneilla oli ihana ja iloinen energia, ja muistin, kuinka olen kaivannut tanssia ja kuinka paljon iloa se tuottaa. Omien tanssimaraton-suosikkituntien kursseille oli sen jälkeen helppo ilmoittautua.

Itseä kiinnostava laji: sensual twerk. Lisäksi moni asia on saanut pysymään: tunnelma, turvallinen ilmapiiri…

Fabrikasta heti tuli sellainen tunne, että ei haittaa millainen olen ja osaanko jo valmiiksi mitään. Voi tulla omana itsenä ja rautatankona vapaasti.

Oikeastaan kaikki. Näin iloisen, pirteän ja kutsuvan ilmoituksenne netissä, olitte Tampereen kutusuvin koulu, tykkäsin, että oli naisopettajia, sijainti oli paras mahdollinen, rinnakkaistunnit ja joustavuus iso plussa, ja erityisesti se, että aloittelijat ja kompurajalatkin kutsuttiin tervetulleiksi 🙂 Enkä pettynyt, tykkäsin tosi paljon.

Fabrika Livet, mukava ilmapiiri!

Lajit ja monipuolinen tarjonta. Uuteen tanssikouluun oli helppo tulla vasta paikkakunnalle muuttaneena.❤️ Kiitos mitä rakkaimmasta tavasta toteuttaa itseään🙏

Opetuksen taso

Monipuolinen lajivalikoima

Tutkittuani tarjontaan netin kautta Fabrika tuntui parhaalta vaihtoehdolta monen asian takia. Olen ollut todella tyytyväinen valintaani☺️

Korona-aikana heräsi ajatus, että haluan kokeilla twerkkiä. Syksyllä 2022 päädyin ehkä googlettelun jälkeen Fabrikalle ja tykästyin tunnelmaan, asiakaspalveluun, sijaintiin, aikatauluin yms ja halusin jatkaa harrastusta nimenomaan Fabrikalla.

Salsan opettelu kiinnosti, sometuksenne perusteella olitte ylivoimaisesti mielenkiintoisin vaihtoehto ja valitsin teidät.

Hyvät tilat ja kiva sisustus

Olen “entisessä” elämässäni harrastanut salsaa ja halusin kokeilla sujuisiko se vielä ja tiesin, että Eija on hyvä opettaja.

Ei päätösesiintymisiä/näytöksiä, voi tanssia ihan itseään varten.

Sijainti on helppo parkkihallista

Aamulehden juttu, jossa Tiia ja Eija kertoivat ajatuksistaan uudesta avautuvasta koulustaan oli niin innostava! Kaipasin uutta intoa ja kokeilunhalua vanhaan tanssiharrastukseeni. Myös sijainti oli plussaa.

Viihtyvyys ja osallisuuden tunne

Kiitos kaikille vastaajille! Joulukuun kysymyksen arvontapalkintona oli 30 € lahjakortti Fabrikalle.
Arvonnan voitti Anne A., onnea!