AFROCUBANO 2

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

KOE AFROKUUBALAISEN TANSSIN MAAGINEN ENERGIA

Maanantai

18:00

Afrocubano 2

Eija & Busta

VERKKOKAUPPAAN
8 KERTAA VAIN 98 €
  1. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  2. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja drop-in-tunneilla.

Kiehtova ja rikas afrokuubalainen tanssiperinne elää Kuubassa vahvana ja on etenkin viime vuosina noussut suuren kiinnostuksen kohteeksi salsaharrastajien keskuudessa ympäri maailmaa. Afrokuubalaiset tanssit (joruba, congo, arará) ovat ilmeikkäitä, niiden musiikki on rytmisesti erittäin rikasta ja liike kokonaisvaltaista ja rentoa. Ne ovat luoneet perustan kaikelle kuubalaiselle tanssille, sillä niiden liikeperiaatteet ovat periytyneet suoraan salsaan, muihin populaaritansseihin ja rumbaan. Afrokuubalaiset tanssit ovatkin parasta kuubalaisen liikekielen harjoittelua ja niiden askeleita ja liikkeitä yhdistellään nykyään salsaan nykyään todella paljon.

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta ja harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on löytää koko kehon läpi virtaava liike, joka tuntuu mahtavalta.

Loppusyksyn kurssilla teemana on joruban ñongo. Harjoittelemme batá-rumpujen soittaman ñongo-rytmin tunnistamista erilaisin rytmiharjoituksin, teemme pitkiä, flow-tilaan vieviä tekniikkaharjoituksia ja treenaamme eri orishojen ñongo-tanssia.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia. Kaksi opettajaa tuo tunnille tuplaenergiat!

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Kokemusta afrokuubalaisista tansseista ei välttämättä tarvitse olla, jos sinulla on muuten vahvaa tanssipohjaa.

Eija Nummela &
Yolexy Bustamante

KATSO MYÖS

Muut jatkokurssit
Drop-in-tunnit