COMMERCIAL DANCE

MUSAVIDEOIDEN SÄHÄKKÄÄ STAILIA

Perjantaina 7.4.

18.00

Commercial Dance -tiiviskurssi 1,5 h

Emmi

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

COMMERCIAL DANCE

Kaupallista tyyliä, mieletöntä asennetta ja vauhdikasta menoa. Pitkäperjantain Commercial Dance -kurssilla pääpaino on koreografian opettelussa ja irroittelevassa bailaamisessa. Koreon lisäksi kurssilla treenataan asiaan kuuluvan ilmaisun, fiiliksen ja oikean viban esiintuomista.

PERJANTAITIIVARI! SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kuplivia irtiottoja arjesta. Kurssien jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit joko jäädä nauttimaan kurssin hintaan sisältyvän lasillisen baariin tai palata saliin, jossa opettajan johdolla vedetään koreo vielä muutaman kerran täysillä läpi ja kuvataan se videolle. Läpimenoihin ja videointiin osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

KENELLE?

Commercial Dance -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta tanssiharjoittelusta.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Emmi Koskinen