COMMERCIAL HEELS

OPI TANSSIMAAN JA KÄVELEMÄÄN KOROILLA

Tiistai

20.00

Commercial Heels

Olga

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
KENELLE?

Avoimen tason kursseilla edetään hieman nopeammin kuin alkeiskursseilla, joten Commercial Heels -kurssi sopii parhaiten tanssia tai ryhmäliikuntaa jo jonkin verran harrastaneille. Korkokengillä tanssimisesta tai Commercial Dance -tunneista sinulla ei tarvitse olla kokemusta.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

COMMERCIAL HEELS (AVOIN TASO)

Millaista on tyylikäs, naisellinen ja itsevarma liike korkokengissä? Tule kurssille ja ota selvää!

Commercial Heels -kurssilla harjoitellaan korkokengillä tanssimista ja liikkumista. Parhaat kengät ovat ohutpohjaiset, piikkikorkoiset kengät, mutta tärkeintä on, että kengät pysyvät jalassa kaikissa liikkeissä (ei avokkaita). Esimerkiksi tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut.

Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ilman kenkiä, jonka jälkeen harjoitellaan korkokengillä liikkumisen tekniikoita kuten kävelyitä, käännöksiä ja painonsiirtoja. Kurssilla harjoitellaan myös lyhyt tanssikoregrafia, jossa käytetään opeteltuja tekniikoita.

Kurssin kaupallinen tyyli yhdistelee pehmeää ja sähäkkää liikekieltä.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Tanssijaksi hän on valmistunut Tampereen Konservatoriosta ja musikaaliartistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musikaalisesta osaamisestaan. Hänelle ominaisessa tyylissä yhdistyvät elementit nykytanssista, katutanssista ja jazzista. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua.

Olga Lepistö

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)