FABRIKA LIVE! BOMBA BUENA

@ CLUB FABRIKA PE 30.9.

CLUB FABRIKA ALOITTAA KUUBALAISEN MUSIIKIN LIVEKEIKALLA

Osta lippu
FABRIKA LIVE! BOMBA BUENA PE 30.9. KLO 21-01

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Club Fabrikan avajaisia! Menosta vastaa keikoistaan erinomaisia arvioita saanut Bomba Buena solistinaan häikäisevä kuubalainen laulaja Evelio Galán. Väliajoilla tunnelmaa nostattaa dj Pies Locos, jonka levylautasella raikaavat parhaat salsa- ja timbahitit.

  • Evelio Galán (Kuuba)
  • Bomba Buena (Hki)
  • Dj Pies Locos
  • Bar FAB palvelee täysin oikeuksin
  • Parison-opetus ennen keikkaa

BOMBA BUENA

Bomba Buena edustaa kuubalaisen musiikin uutta sukupolvea Suomessa. Sydämensä täysin sonille ja rumballe menettäneiden pianisti Helena Kallaksen ja lyömäsoittaja Jani Lehtioksan kvartettikokoonpanoon kuuluvat myös ihastuttava laulaja-huilisti Janina Lehto ja timanttinen havannalainen lyömäsoittaja Gerardo Hernandez.

Bändi soittaa kaksi settiä kiehuvan kuumia, klassisia soneja ja boleroita mm. Ignacio Piñeirolta, Miguel Matamorosilta sekä Los Compadresilta ja tuo energiallaan ja soundillaan Kuuban keskelle Tamperetta!

Evelio Galán – laulu
Janina Lehto – laulu, huilu
Helena Kallas – piano
Gerardo Hernandez – tumbadoras
Jani Lehtioksa – bongó

EVELIO GALAN

Evelio Galán tunnetaan Buena Vista Social Clubin perintöä jatkaneen, kansainvälistä mainetta niittäneen Afro Cuban All Starsin laulusolistina. Puhtainta kuubalaista son-energiaa kumpuava maestro vierailee tällä hetkellä Suomessa ja saapuu Tampereelle Club Fabrikan avajaisiin Bomba Buenan solistiksi.

PARISON-OPETUS KLO 20-21

Juuri ennen keikkaa ja bileiltaa halukkailla on mahdollisuus osallistua parison-opetukseen, jonka pitävät Fabrikan opettajat Eija ja Busta. Tunnin kestävä opetus sopii kaikille parisalsan jatkotasoilla (2-4) tanssiville. Harjoittelemme pari helppoa kuviota, jotka voit ottaa heti käyttöön Bomba Buenan keikalla. Samalla nautimme sonin sensuellista ja elegantista tunnelmasta.

Tunnille otetaan tasaparit viejiä ja seuraajia. Jos sinulla on oma pari, voit ostaa tunnin suoraan verkkokaupasta. Jos sinulla ei ole omaa paria, ilmoittaudu jonoon.

CLUB FABRIKA

Club Fabrika on uusi tanssiklubikonsepti, joka tuo aikuisia ihmisiä yhteen tanssin ja musiikin äärelle. Järjestämme erilaisia tanssibileitä ja tanssinharrastajille suunnattuja konsertteja. Uskomme tanssin, rennon hauskanpidon ja kuplivien kohtaamisten hyvää tekevään voimaan.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Klubi toimii tanssikoulu Fabrikan tiloissa paraatipaikalla Tampereen ydinkeskustassa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

LIPUT 25 €

Lipun hinta sisältää lasin kuohuviiniä.
K-18

Osta lippu
PARISON-OPETUS 15 € / HLÖ
OMA PARI: OSTA LIPPU
EI OMAA PARIA: ILMOITTAUDU

KATSO KURSSIT

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Kehonhuolto
Cuba Special
Drop-in-tunnit