BOMBA BUENA & EVELIO GAL√ĀN

UNOHTUMATON ILTA KUUBALAISEN LIVEMUSIIKIN TAIKAA

  • Liveb√§ndi! Bomba Buena
  • Salsabileet
  • Dj Pies Locos
  • Son & cha cha ch√° -opetus
  • BAR FAB palvelee t√§ysin oikeuksin

Bomba Buena edustaa kuubalaisen musiikin uutta sukupolvea Suomessa. 

Kuubalainen mestarilaulaja Evelio Gal√°n tunnetaan mm. Afro-Cuban All Stars -kokoonpanosta.

FABRIKA LIVE!

Kuin ulkomailla olisi! Salsa soi, kaikki tanssivat ja ilmassa väreilee elämänilo. Fabrika järjestää säännöllisesti kuubalaisen musiikin liveiltoja, joissa vaalimme kuubalaiseen musiikkiin ja tanssiin erottamattomana osana kuuluvaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä iloitsemisen kulttuuria.

TANSSITAKUU

Ei ole väliä, oletko ensikertalainen vai parkettien partaveitsi. Konsertin aikana pääset varmasti tanssimaan, kun Fabrikan opettajat kutsuvat kaikki bailaamaan helppoja perusaskeleita ja hauskoja muuveja.

BOMBA BUENA (HKI)

Tämän hetken ehdottomasti kiinnostavin suomalais-kuubalainen kokoonpano Bomba Buena soittaa kuubalaista musiikkia suurella sydämellä: salsaa, timbaa, sonia ja cha cha cháta. Erinomaisen bändin musiikki on nautinnollista kuunneltavaa, vaikka et vielä osaisi tanssia. Tanssifriikeille bändin mahtava energia takaa ykkösluokan tanssi-illan.

EVELIO GAL√ĀN (KUUBA)

Mikä parasta, Bomba Buenan tähtisolistiksi Fabrikalle saapuu jälleen kuubalainen laulaja Evelio Galán. Suomessa aika ajoin vieraileva mestarilaulaja tunnetaan Buena Vista Social Clubin perintöä jatkaneesta, kansainvälistä mainetta niittäneestä Afro-Cuban All Starsista.

Laita mukavat kengät jalkaan, näissä bileissä ei tarvitse istua eikä seistä!

@ FABRIKA, H√ĄMEENKATU 9

Club Fabrika toimii tanssikoulu Fabrikan tiloissa Tampereen ydinkeskustassa. Bar FAB palvelee täysin oikeuksin koko illan. K-18

OHJELMA JA LIPUT

20.15-21.00 Son & cha cha ch√° -opetus 45 min.
Fabrikan opettajien pitämä tanssiopetus juuri ennen konserttia virittää oikeaan tunnelmaan ja ihaniin rytmeihin. Sukellamme kuubalaisen sonin ja cha cha chán maailmaan rennosti fiilistellen. Tunnilla ei tanssita pareittain, joten et tarvitse mukaasi omaa paria. Opetus kestää 45 minuuttia ja sopii kaikille salsan perusteet hallitseville naisille ja miehille.

21.00-24.00 Konsertti & salsabileet
21.15 Bändi aloittaa
Bändin väliajalla ja keikan jälkeen tunnelmaa nostattaa dj Pies Locos, jonka levylautasella raikaavat parhaat salsa- ja timbahitit.

Katso biletunnelmia!