FABRIKA LIVE! BOMBA BUENA

KUUBALAISEN MUSIIKIN TEHOPUMPPU JÄLLEEN FABRIKALLA

20.15 SON & CHA CHA CHÁ -OPETUS
21.00 KEIKKA & SALSABILEET
FABRIKA LIVE! BOMBA BUENA PE 10.3.

Viime syksyn keikallaan yleisön hurmannut Bomba Buena palaa Fabrikalle. Yhtye saapuu paiskimaan löylyä kahden setin ajaksi, repertuaarissaan timballa maustettuja soneja, upeita boleroita, tiukkaa cha cha cháta ja esim. Los Van Vanin klassikoita. Tule nauttimaan kiehuvan kuumista kuubalaisrytmeistä – livenä!

20.15 SON & CHA CHA CHÁ -OPETUS 45 MIN.

Tanssiopetus juuri ennen keikkaa virittää oikeaan tunnelmaan ja ihaniin rytmeihin. Sukellamme kuubalaisen sonin ja cha cha chán maailmaan rennosti fiilistellen. Oppimasi askeleet saat heti käyttöön Bomba Buenan keikalla. Tunti kestää 45 minuuttia ja sopii kaikille salsan perusteet hallitseville naisille ja miehille. Tunnilla ei tanssita pareittain, joten et tarvitse mukaasi omaa paria. Tunnin pitävät Fabrikan opettajat Eija ja Tiia.

Liput 10 €

21-01 KEIKKA & SALSABILEET

Bändin väliajalla ja keikan jälkeen tunnelmaa nostattaa dj Pies Locos, jonka levylautasella raikaavat parhaat salsa- ja timbahitit. Illan tanssiesityksestä vastaa Team FAB.

  • Bomba Buena (Hki)
  • Dj Pies Locos
  • Team FAB ruedashow
  • Bar FAB palvelee täysin oikeuksin

Liput 25 €, sisältää lasin kuohuviiniä

BOMBA BUENA

Bomba Buena edustaa kuubalaisen musiikin uutta sukupolvea Suomessa. Quinteto Bomba Buenan vokalisteina kuullaan laulaja-huilisti Janina Lehtoa ja laulaja-lyömäsoittaja Pablo Contino Sanchézia. Tresin ja basson tontteja pyörittää pianisti Helena Kallas ja rumpujen groovea kuljettavat komppipari Gerardo Hernández ja Jani Lehtioksa.

Pablo Contino Sanchéz
Janina Lehto
Helena Kallas
Gerardo Hernandez
Jani Lehtioksa

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Club Fabrika toimii tanssikoulu Fabrikan tiloissa Tampereen ydinkeskustassa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet. K-18