IHANA ILTA SIELUKASTA KUUBALAISTA MUSIIKKIA JA TANSSIA

  • Livebändi! Los Fabulosos
  • Salsabileet
  • Tanssishow, Havana Club
  • Son & cha cha chá -opetus
  • BAR FAB palvelee täysin oikeuksin
LOS FABULOSOS – VILI MUSTALAMPI & CO.

Vili “Ernesto” Mustalampi: tres, laulu, clave
Tero “Mario” Rantanen: lyömäsoittimet, laulu
Puro “La Bomba” Paju: basso, laulu

Los Fabulosos on vuonna 2010 perustettu kuubalaisen musiikin supertrio, jonka soitosta ei juurevuutta puutu! Yhtyeen repertuaarissa on sielukasta sonia, rytmikästä rumbaa ja nostalgisia boleroita, jotka kutsuvat tunnelmoimaan ja tanssimaan.

Vili Mustalampi tunnetaan suomalaisen latinopopin lähettiläänä, mutta “fabujen” kanssa hän pääsee näyttämään rakkautensa perinteisiin kuubalaisiin rytmeihin. Vili ja hänen veljensä Tero Rantanen ovat kuubalaisen musiikin spesialisteja jo toisessa polvessa. Los Fabulososin lisäksi he ovat perustaneet useita muitakin kuubalaiseen musiikkiin erikoistuneita yhtyeitä (Kuukumina, Los Elementos), joiden kanssa he ovat julkaisseet albumeittain omaa espanjankielistä musiikkia.

Trion basisti “La Bomba”, on ollut mukana suomalaisissa kuubalaisen musiikin yhtyeissä (Son Sabroson, Salsa Caliente, Son Mercedes) 1990-luvun lopulta asti.

​Kuuntele Los Fabulososin EP-levy Baila otra vez, jolla he yhdistelevät omalla modernilla tyylillään sonia ja rumbaa.

YHTEISÖLLISTÄ KUUBAN HUUMAA

Fabrikan liveilloissa vaalimme kuubalaiseen musiikkiin ja tanssiin erottamattomana osana kuuluvaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä iloitsemisen kulttuuria.

Vaikka et osaisi vielä tanssia, pääset konsertin aikana varmasti tanssimaan, kun Fabrikan opettajat kutsuvat kaikki bailaamaan helppoja perusaskeleita ja hauskoja muuveja. Jos osaat jo salsan perusaskeleet, voit osallistua myös bileet aloittavaan son & cha cha chá -opetukseen.

Laita mukavat kengät jalkaan, näissä bileissä ei tarvitse istua eikä seistä!

OHJELMA JA LIPUT

20.15-21.00 Son & cha cha chá -opetus 45 min.
Tanssiopetus juuri ennen keikkaa virittää oikeaan tunnelmaan ja ihaniin rytmeihin. Sukellamme kuubalaisen sonin ja cha cha chán maailmaan rennosti fiilistellen. Tunnilla ei tanssita pareittain, joten et tarvitse mukaasi omaa paria. Tunti kestää 45 minuuttia ja sopii kaikille salsan perusteet hallitseville naisille ja miehille.

21.00-24.00 Konsertti & salsabileet
21.15 Bändi aloittaa
Bändin väliajalla tunnelmaa nostattaa Fabrikan esiintyvä showryhmä Havana Club. Bar Fab palvelee täysin oikeuksin koko illan.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Club Fabrika toimii tanssikoulu Fabrikan tiloissa Tampereen ydinkeskustassa. K-18