FABRIKAN PIKKUJOULUT PE 8.12. KLO 21-24

Pikkujoulut täynnä huippuohjelmaa – tule tanssimaan, nauttimaan esityksistä ja pitämään hauskaa! BAR FAB palvelee täysin oikeuksin koko illan.

Lippu sisältää lasin skumppaa.

KENELLE?

Bileet on tarkoitettu kaikille tamperelaisille tanssin ystäville ja tanssista kiinnostuneille. Vaikka et vielä osaisi tanssia, tervetuloa nauttimaan ohjelmasta ja tunnelmasta!

OHJELMA
POP-UP-TANSSITUNNIT (15 MIN.)
  • Reggaeton
  • Twerk
  • Salsa

Bileiden räiskyvän hauskoilla pop-up-tunneilla pääset kokeilemaan ja näkemään eri lajeja, kun Fabrikan opettajat laittavat parastaan! Pop-up-tanssitunnit kestävät 15 minuuttia.

ZONA CALIENTE (15 MIN.)

Kuumaa, kuumaa! Fabrikan Club Crew laittaa bileet pystyyn tanssilattialla. Zona Calientessa soivat kaikkein kuumimmat klubihitit ja Club Crew viihdyttää bilekansaa – tule hakemaan muuvit joka lähtöön!

TANSSIESITYKSIÄ

Esiintymässä mm.

  • Havana Club
  • The Reggaeton Project
  • Twerk Double Trouble
  • Fabrikan oppilasryhmiä
ILLAN ERIKOISDRINKKI: FABRIKAN SKUMPPAGLÖGI

BAR FAB palvelee täysin oikeuksin. Pikkujouluihin olemme kehittäneet sesonkiin sopivan drinkin, Fabrikan skumppaglögin. Se on ihanan raikas ja kupliva janonsammuttaja – täydellinen tanssibileisiin!

DJ PIES LOCOS

Illan ohjelman lomassa tanssilattian täyttävät kuumat latinorytmit – salsa, timba ja reggaeton – joista vastaa dj Pies Locos.

KLO 20-21 RUEDA JOULUSPECIAL

Hauska jouluinen ruedaopetus virittää salsaajat biletunnelmaan! Tunti sopii kaikille rueda de casinon perusteet vahvasti hallitseville (parisalsa 2-4). Jos sinulla on oma pari, voit ostaa suoraan lipun tunnille. Jos sinulla ei ole omaa paria, ilmoittaudu jonoon. Tunti maksaa vain 10 € / hlö ja sen vetävät Fabrikan parisalsaopettajat Eija ja Tiia & Team FAB.

Fabrikan henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi pikkujouluihin!