MUSIIKIN JA LIIKKEEN KOHTAAMISESTA SYNTYY FLOW

Maanantai

17.30

Hip Hop 2

Emmi

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

HIP HOP 2

Fabrikan hip hop -kursseilla musiikki, rytmi ja liike ovat se juttu. Askeleita ja liikkeitä yhdistellään lyhyiksi sarjoiksi, mutta pääpaino ei ole koreografian opettelussa eikä tiukasti yhdenmukaisen liikkeen harjoittelussa. Hip hop antaa tilaa tehdä liikkeet omalla tyylillä musiikkia fiilistellen ja niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Tavoitteena on musiikin ja liikkeen kohtaaminen – hip hopin tanssiminen jos mikä vie flow-tilaan.

Hip hopissa kaiken pohjana on rento bounce, jolla leikittelemällä ilmennetään musiikin rytmiä. Lajin perustaa ovat myös tietyt perusliikkeet ja -askeleet sekä eri kehonosien käyttö niin että koko kroppa on mukana liikkeessä. Tunneilla harjoitellaan lisäksi musiikin kuuntelemista, rytmitysten vaihtelua ja sitä, mitä kaikkea musiikista voi poimia. Huomaat pian, miten iso osa tanssin nautintoa on pystyä sanoittamaan keholla sitä, mitä musiikista löytyy.

Hip hop ei vaadi mitään fyysisiä erikoistaitoja, toisin kuin esim. breikki. Se on laji, jota kuka tahansa voi tanssia.

Hip Hop 2 -kurssilla syvennetään alkeiskurssilla opittuja taitoja. Kurssilla harjoitellaan jo haastavampaa kehonkäyttöä sekä vaikeampia askelyhdistelmiä.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Sinulla tulisi olla kokemusta hip hopista tai muuta tanssipohjaa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Emmi Matera