HIP HOP 2

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

MUSIIKIN JA LIIKKEEN KOHTAAMISESTA SYNTYY FLOW

Tiistai

18:00

Hip Hop 2

Henkka

VERKKOKAUPPAAN
8 KERTAA VAIN 98 €
  1. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  2. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja drop-in-tunneilla.

Fabrikan hip hop -kursseilla musiikki, rytmi ja liike ovat se juttu. Askeleita ja liikkeitä yhdistellään lyhyiksi sarjoiksi, mutta pääpaino ei ole koreografian opettelussa eikä tiukasti yhdenmukaisen liikkeen harjoittelussa. Hip hop antaa tilaa tehdä liikkeet omalla tyylillä musiikkia fiilistellen ja niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Tavoitteena on musiikin ja liikkeen kohtaaminen – hip hopin tanssiminen jos mikä vie flow-tilaan.

Hip hopissa kaiken pohjana on rento bounce, jolla leikittelemällä ilmennetään musiikin rytmiä. Lajin perustaa ovat myös tietyt perusliikkeet ja -askeleet sekä eri kehonosien käyttö niin että koko kroppa on mukana liikkeessä. Tunneilla harjoitellaan lisäksi musiikin kuuntelemista, rytmitysten vaihtelua ja sitä, mitä kaikkea musiikista voi poimia. Huomaat pian, miten iso osa tanssin nautintoa on pystyä sanoittamaan keholla sitä, mitä musiikista löytyy.

Hip hop ei vaadi mitään fyysisiä erikoistaitoja, toisin kuin esim. breikki. Se on laji, jota kuka tahansa voi tanssia.

Hip Hop 2 -kurssilla syvennetään alkeiskurssilla opittuja taitoja. Kurssilla harjoitellaan jo haastavampaa kehonkäyttöä sekä vaikeampia askelyhdistelmiä.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Hip Hop 2 -kurssi sopii kaikille hip hopin alkeiskurssin käyneille.

Henna-Riikka Seima

KATSO MYÖS

Muut jatkokurssit
Drop-in-tunnit