HIP HOP CHOREO

HENKAN PALJON TOIVOTTU TIIVARI FABRIKALLA

Perjantaina 28.4.

18.00

Hip Hop Choreo -tiiviskurssi 1,5 h

Henna-Riikka

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

OPETTAJA: HENNA-RIIKKA SEIMA

Suosikkiopettaja Henna-Riikka Seima keskittyy tällä hetkellä opintoihinsa eikä opeta säännöllisesti. Fabrikalla päästään kuitenkin nauttimaan keväällä kolmesta Henkan tiiviskurssista.

HIP HOP

Puolentoista tunnin kurssilla treenataan lyhyt koreografia Henkan mahtavassa opetuksessa ja haetaan hip hopin flowta, musiikin ja liikkeen saumatonta yhteyttä.

PERJANTAITIIVARI: SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kupliva irtiotto arjesta. Kurssin jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit joko jäädä nauttimaan kurssin hintaan sisältyvän lasillisen baariin tai palata saliin, jossa opettajan johdolla vedetään koreo vielä muutaman kerran täysillä läpi ja kuvataan se videolle. Läpimenoihin ja videointiin osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

KENELLE?

Hip Hop -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla tulisi olla kokemusta hip hopista tai muuta tanssipohjaa.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Henna-Riikka Seima

Tanssinopettaja tietää, miltä flow tuntuu – Nyt hän kertoo miten sen voi saavuttaa

Lue Henkan haastattelu!