HIP HOPIN HUIPPUOSAAJA JULIAN OWUSU FABRIKALLA

Keskiviikko 16.8.

18.00

Hip Hop -tiiviskurssi 1,5 h

Julian

JULIAN OWUSU

Pitkän linjan hip hop -opettaja Julian Owusu ensimmäistä kertaa Fabrikalla!

Julian on Suomen katutanssikentällä erittäin tunnettu vaikuttaja, tanssija ja tanssinopettaja, joka on toiminut aktiivisesti alalla jo vuodesta 2004. Julian on aina pitänyt erittäin tärkeänä katutansseihin kuuluvaa yhteisöllisyyttä. Hän on enemmän kuin kotonaan hip hop -jameissa ja lajin yhteisöllisyys näkyy myös hänen tavassaan opettaa.

Julian opettaa mm. Teatterikorkeakoulussa, Oulun ammattikorkeakoulussa ja eri tanssikouluissa, kuten Tanssikeskus Citydancessa. Julian toimii myös Fabrikan opettajien kouluttajana. Hän toimi nuortenkulttuurin läänintaiteilijana 2016-2021 ja tällä hetkellä hän työskentelee taiteilija-apurahalla.

Hip hop -maailman rinnalla Julian on myös tehnyt koreografin, tanssijan ja näyttelijän töitä mm. Jojo – Oulun tanssin keskukselle, Oulun teatterille ja Zodiak – Uuden tanssin keskukselle.

HIP HOP -TIIVISKURSSI

Julianin tiiviskurssilla syvennytään hip hopin grooveen, steppeihin ja musiikin kuunteluun.

KENELLE?

Hip Hop -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta hip hopista tai muuta tanssipohjaa.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa.

Julian Owusu