JAZZTANSSI TEKNIIKKA

PALJON TOIVOTTU JAZZTANSSIN TEKNIIKKAKURSSI

Keskiviikko

18.45

Jazztanssi tekniikka

Elviira

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
KENELLE?

Avoimen tason kursseilla edetään hiukan nopeammin kuin alkeiskursseilla, joten jazztanssin tekniikkakurssi sopii parhaiten tanssia tai ryhmäliikuntaa jo jonkin verran harrastaneille. Jazztanssista sinulla ei tarvitse olla kokemusta.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

JAZZTANSSI TEKNIIKKA (AVOIN TASO)

Kesän tekniikkakurssilla mennään pintaa syvemmälle kohti dynaamisempaa, hallitumpaa ja linjakkaampaa liikettä. Tällä kurssilla sinun ei tarvitse muistaa pitkää koreografiaa, vaan voit keskittyä oman tanssitekniikkasi kehittämiseen. Kurssista on paljon hyötyä minkä tahansa tanssilajin harrastajille.

Jazztanssin perusliikkeitä harjoitellaan helpoilla tekniikkaharjoituksilla, jotka vahvistavat tehokkaasti peruskoordinaatiota. Dynamiikan ja liikesuuntien vaihtelut sekä erilaiset pyörimiset ovat harjoituksissa myös tärkeässä osassa. Tavoitteena on kokonaisvaltaisempi ja ilmaisuvoimaisempi liike.

Kurssilla ei tehdä lainkaan hyppyjä, joten se sopii hyvin kaikille aikuisille.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

MITÄ MUKAAN?

Kurssilla voit tanssia paljain jaloin, sukissa tai tanssitossuissa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Elviira Fält on Savonian Ammattikorkeakoulusta tanssipedagogiksi valmistunut jazztanssinopettaja, jonka tausta on jazzin lisäksi baletissa ja nykytanssissa. Elviira liittyi keväällä Fabrikan jazz- ja commercial dance -opettajien tiimeihin ja opetti loppukeväällä suosittuja irtotunteja. Elviiran opetuksesta pääset nauttimaan nyt myös Fabrikan kesäkursseilla.

Elviira Fält

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)