JOOGAPILATES

KAIKILLE SOPIVAA HELPPOA, TEHOKASTA JA RENTOUTTAVAA KEHONHUOLTOA

Maanantai

16.00

Joogapilates

Marjo

4 KERRAN KURSSI VAIN 59 €

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule mukaan!

JOOGAPILATES

Joogapilates on kaikille aikuisille sopivaa kehonhuoltoa. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa ja parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta. Jos käyt tanssitunneilla, joogapilatesharjoittelu lisää myös tanssin nautittavuutta.

Fabrikan joogapilateksessa hyödynnetään sekä pilateksen että joogan hyviä puolia ja täydennetään niitä toinen toisillaan. Harjoituksissa keskitytään selkärangan ja erityisesti olka- ja lonkkanivelten liikkuvuusharjoitteisiin sekä kehon tasapainon ja alaraajojen lihasvoiman kehittämiseen. Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Joogapilatestunnin harjoitukset ovat helppoja ja sopivat myös niille, jotka tuntevat itsensä kankeiksi. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta.

OHJAAJA

Marjon tunneilla saat varmasti asiantuntevaa ja turvallista ohjausta. Marjo on terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti ja joogaohjaaja. Hän työskenteli pitkään UKK-instituutin erikoistutkijana ja selvitti erityisesti liikuntaohjelmien vaikutuksia tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoidossa. Marjo on myös kouluttanut vuosien mittaan fysioterapeutteja ja liikunta-alan ammattilaisia terveysliikuntaryhmien ohjaamisessa. Lisäksi hän luennoi ja ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä sekä toimii Selkäliiton luottamustehtävissä.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

Marjo Rinne

Luulitko, ettei viisikymppinen voi oppia tanssimaan ja venyä spagaattiin?

Lue Marjon haastattelu!

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (940 arviota)