KEHORYTMITYÖPAJA

VILI MUSTALAMMEN KEHORYTMITYÖPAJA SALSAN HARRASTAJILLE

Kuubalaiset rytmit tutuiksi hauskojen harjoitusten avulla! Opettajana Vili Mustalampi (Hki).

Lauantaina 16.3.

12.00

Kehorytmityöpaja 2 h

Vili

KEHORYTMITYÖPAJA

Haluatko ymmärtää enemmän tanssimastasi musiikista ja oppia rytmejä samalla tavalla kuin kuubalaisessa kulttuurissa niitä opitaan – kehollisesti?

Nyt se on mahdollista Vili Mustalammen kehorytmityöpajassa. Kurssilla tehdään perinteisen kuubalaisen son- ja salsamusiikin soitinten rytmejä omalla keholla soittaen.

Kurssilla opit soitinten perusrytmejä kuten clave, marakassit, basso, akustinen kitara, lehmänkello (campana) ja tres. Myös tanssiaskeleet ovat mukana osassa harjoituksia, joten opit ymmärtämään paremmin tanssin ja musiikin suhdetta.

Mikä parasta, oppiaksesi et tarvitse mitään soitinta saati sen soittotaitoa! Kaikki harjoitukset tehdään omaa kehoa käyttäen.

Harjoitukset ovat helppoja, fyysisesti kevyitä ja kaikille sopivia, eikä työpaja sisällä varsinaista tanssiharjoittelua.

Vili on ihanan sympaattinen ja lähestyttävä opettaja, joka luo työpajoihinsa lämpimän tunnelman. Hänen seurassaan kuubalaiset rytmit avautuvat helpolla ja hauskalla tavalla.

KENELLE?

Työpaja sopii kaikille salsaa tai muuta kuubalaista tanssia harrastaville, sekä vasta-alkajille että edistyneille.

VILI MUSTALAMPI

Vili Mustalampi tunnetaan mm. suomenkielistä lattarimusiikkia julkaisevana artistina ja kuubalaiseen musiikkiin erikoistuneen musiikkikoulun Rumba-Akatemian rehtorina.

Vili Mustalampi (Hki)

Fabrika Live! Los Fabulosos

Vilin bändi keikalla Fabrikalla pe 15.3.