COMMERCIAL HIP HOP 2

KESÄKUUSSA 6.-29.6.

HIP HOPIN ASENNETTA JA HAUSKAT KOREOT

Keskiviikko

19.30

Commercial Hip Hop 2

Emmi

VERKKOKAUPPAAN
4 KERRAN KURSSI VAIN 59 €
  1. Osta kurssi verkkokaupasta.
  2. Tule tanssimaan!
COMMERCIAL HIP HOP 2

Commercial Hip Hop on nimensä mukaan hip hoppia kaupalliseen tapaan: hip hopin perusliikkeisiin yhdistellään elementtejä muista tanssilajeista ja -tyyleistä. Kurssin pääpaino on koreografian opettelussa, eli jos tykkäät harjoitella tanssisarjaa, tämä kurssi on sinun valintasi! Musiikkina soi hip hop, R&B sekä kaupallisempi nykymusiikki.

Hip hopissa kaiken pohjana on rento bounce, jolla leikittelemällä ilmennetään musiikin rytmiä. Lajin perustaa ovat myös tietyt perusliikkeet ja -askeleet sekä eri kehonosien käyttö niin että koko kroppa on mukana liikkeessä. Commercial Hip Hop -kurssilla harjoitellaan muutama hip hopin perusliike, joita käytetään koreografiassa.

Koreografian tekoon keskittyvän kurssin tanssisarjat tehdään valittuihin biiseihin, jolloin päästään hyödyntämään musiikin iskuja ja ilmentämään juuri sen biisin tunnelmaa. Kurssilla hienointa on päästä heittäytymään musiikin ja tanssisarjan tarjoamiin eri rooleihin: Yhdessä tanssisarjassa diivaillaan, toisessa vedetään tiukalla asenteella voimakkaita aksentteja.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Kokemusta hip hop -tunneilta ei tarvitse olla, jos sinulla on muuten vahvaa tanssipohjaa.

Emmi Koskinen

KATSO KAIKKI
KESÄKURSSIT

Muut jatkokurssit
Cuba Special
Alkeiskurssit
Kehonhuolto