KUNTOBALETTI

KESÄKUUSSA 6.-29.6.

BALETIN IHANAA FIILISTÄ JA SYVÄLTÄ KANNATTELEVAA RYHTIÄ

Tiistai

17.00

Kuntobaletti

Sanna-Mari

VERKKOKAUPPAAN
4 KERRAN KURSSI VAIN 59 €
  1. Osta kurssi verkkokaupasta.
  2. Tule tanssimaan!
KUNTOBALETTI

Kuntobaletti on tehokas koko kehon tanssillinen treeni, jossa opit tuntemaan kehosi ja käyttämään sitä. Erityisen tehokkaasti kuntobaletti kehittää ryhtiä ja kehon linjauksia.

Jos olet haaveillut balettitunnille osallistumisesta, kuntobalettikurssi on helpoin mahdollinen tapa kokeilla lajia. Se sopii myös kaikille niille, joita ajatus balettitunnista on pelottanut.

Kuntobaletissa harjoitukset tehdään tiedostaen, mistä liike lähtee, missä se tuntuu ja mitä hyötyä liikkeestä on. Harjoitukset aktivoivat syvät, ryhtiä kohottavat lihasketjut ja kehittävät lihasten kestävyysvoimaa. Balettitreeni tekee lihaksista pitkät ja kauniin muotoiset. Harjoituksia tehdään sekä lattialla mattojen päällä että pystyasennossa. Tunnilla tehdään tekniikkasarjoja musiikin tahtiin, mutta ei koreografiaa. Musiikkina tunnilla soi ihana klassinen balettimusiikki.

Kurssin opettajalla Sanna-Mari Karingilla on sekä vahva klassisen baletin tausta että pilatesohjaajan ja Progressing Ballet Technique -ohjaajan koulutus.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kuntobaletti sopii kaikille aikuisille. Tunnille voi tulla tavallisissa sisäliikuntavaatteissa ja sukissa tai balettiharjoittelutossuissa.

Sanna-Mari Karinki

Mitä säkenöivä showtanssija oppi entisen Itä-Saksan ankarassa balettikoulussa?

Lue Sanna-Marin haastattelu!

KATSO KAIKKI
KESÄKURSSIT

Muut kehonhuoltokurssit
Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Cuba Special