KUNTOBALETTI

BALETIN IHANAA FIILISTÄ JA SYVÄLTÄ KANNATTELEVAA RYHTIÄ

Tiistai

19.00

Kuntobaletti

Sanna-Mari

Torstai

17.00

Kuntobaletti

Sanna-Mari

4 KERRAN KURSSI VAIN 59 €
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.
KUNTOBALETTI

Kuntobaletti on tehokas koko kehon tanssillinen treeni, jossa opit tuntemaan kehosi ja käyttämään sitä. Erityisen tehokkaasti kuntobaletti kehittää ryhtiä ja kehon linjauksia.

Jos olet haaveillut balettitunnille osallistumisesta, kuntobalettikurssi on helpoin mahdollinen tapa kokeilla lajia. Se sopii myös kaikille niille, joita ajatus balettitunnista on pelottanut.

Kuntobaletissa harjoitukset tehdään tiedostaen, mistä liike lähtee, missä se tuntuu ja mitä hyötyä liikkeestä on. Harjoitukset aktivoivat syvät, ryhtiä kohottavat lihasketjut ja kehittävät lihasten kestävyysvoimaa. Balettitreeni tekee lihaksista pitkät ja kauniin muotoiset. Harjoituksia tehdään sekä lattialla mattojen päällä että pystyasennossa. Tunnilla tehdään tekniikkasarjoja musiikin tahtiin, mutta ei koreografiaa. Musiikkina tunnilla soi ihana klassinen balettimusiikki.

Kurssin opettajalla Sanna-Mari Karingilla on sekä vahva klassisen baletin tausta että pilatesohjaajan ja Progressing Ballet Technique -ohjaajan koulutus.

Kurssista pidetään kaksi viikkotuntia, joten voit tarvittaessa helposti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kuntobaletti sopii kaikille aikuisille. Tunnille voi tulla tavallisissa sisäliikuntavaatteissa ja sukissa tai balettiharjoittelutossuissa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Molemmissa ryhmissä harjoitellaan samaa sarjaa ja ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös alkusyksyn drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

Sanna-Mari Karinki

Mitä säkenöivä showtanssija oppi entisen Itä-Saksan ankarassa balettikoulussa?

Lue Sanna-Marin haastattelu!

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (940 arviota)

KOKEMUKSIA TÄSTÄ KURSSISTA

Kurssi oli juuri sitä mitä odotinkin ja hyvä tanssiharrastukseni tueksi. Hyviä liikkeitä jää omaan käyttöön jatkossakin.

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Aivan ihana opettaja, hyvät sarjat ja kaunis musiikki!

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Vaikka kurssi oli aivan vasta-alkajalle tarkoitettu, lattialla seisten tehdyt liikesarjat vaativat hyvää tasapainoa ja kehonhallintaa. Onneksi selvisin 🙂 Tykkäsin, kun alusta asti mukana oli tanssillisia sarjoja, mutta yksinkertaisia, joita oli helppo seurata.

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Aivan ihana kurssi – saa vetää niin kovaa kuin haluaa tai niin lempeästi kuin haluaa. Vaativa ja joustava yhtä aikaa eli todella hyvin suunniteltu ja vedetty! Kauniit musiikit. Iso kiitos!

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Miellyttävää ja ihanaa!

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Aivan erinomainen kurssi. Tunnit samanaikaisesti lempeitä ja haastavia. Kurssilla eteneminen systemaattista, tasaisesti haastetasoa kasvattaen. …

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista

Sanna-Marin hurja ammattitaito tuli läpi ihan kaikesta, mitä kurssilla tehtiin.

Asiakkaidemme kommentteja Kuntobaletti-kurssista