MUSIKAALITANSSI & LAULU

TANSSIN JA LAULUN RIEMU SAMASSA PAKETISSA

Torstai

19.45

Musikaalitanssi & laulu

Olga

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
KENELLE?

Avoimen tason kursseilla edetään hiukan nopeammin kuin alkeiskursseilla, joten musikaalitanssi ja laulu -kurssi sopii parhaiten tanssia tai ryhmäliikuntaa jo jonkin verran harrastaneille. Musikaalitanssista tai laulamisesta sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta. Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

MUSIKAALITANSSI & LAULU (AVOIN TASO)

Riemukkaalla kesäkurssilla pääset nauttimaan tanssin ja yhdessä laulamisen vastustamattomasta kombosta. Kurssilla harjoitellaan lyhyt numero tunnetusta musikaalista. Samalla nautitaan liikkeestä, laulusta ja yhdessä tekemisestä. Mitään erityistä laulutaitoa ei tällä kurssilla tarvita ja kaikki lauluosuudet lauletaan porukalla. Tärkeää on yhdessä laulamisesta syntyvä energia, ei se, kuinka “hyvin” lauletaan.

Tunnit aloitetaan lämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään tanssiosuuteen. Kurssin liikeharjoitteet liittyvät suoraan kurssilla rakennettavaan koreografiaan. Tanssimateriaali on hauskaa ja helppoa, sillä kurssilla keskitytään ennen kaikkea tanssin ja laulun yhdistämiseen.

Lauluosuus alkaa lyhyellä ja helpolla äänenavauksella. Mitään aikaisempaa kokemusta laulamisesta ei tarvitse olla eikä nuotteja tarvitse osata lukea. Lauluharjoitukset tehdään pianon säestyksellä.

Lopuksi harjoitellaan tanssin ja laulun yhdistämistä ja musikaalibiisiin kuuluvaa ilmaisua. Lopullinen numero tehdään taustanauhan päälle laulamalla.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

MITÄ MUKAAN?

Voit tanssia paljain jaloin, sukissa tai tanssitossuissa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Tanssijaksi hän on valmistunut Tampereen Konservatoriosta ja musikaaliartistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musikaalisesta osaamisestaan. Hänelle ominaisessa tyylissä yhdistyvät elementit nykytanssista, katutanssista ja jazzista. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua.

Olga Lepistö

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)