NYKYTANSSI ALKEISKURSSIT

LÖYDÄ OMA TAPA LIIKKUA

Tiistai

16.45

Nykytanssi alkeiskurssi

Olga

Torstai

18.00

Nykytanssi alkeiskurssi

Sanna-Mari

8 KERRAN KURSSI VAIN 129 €
KENELLE?

Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla.
NYKYTANSSI

Tervetuloa fiilistelemään omaa tapaa liikkua ja löytämään uusia tapoja ilmaista itseä kehollisesti!

Nykytanssin alkeiskurssilla tutustutaan tanssin perustekniikoihin, kehonhallintaan ja erilaisiin liikelaatuihin. Haemme erilaisia tapoja liikkua: pehmeää ja virtaavaa liikettä sekä vastapainoksi dynaamisempaa ja aksentoivampaa liikelaatua.

Vaikka tanssikurssilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa, on päämäärä kuitenkin jatkuvan kannatuksen ja kohotuksen sijaan löytää nykytanssille ominainen maadoittunut tapa liikkua. Tavoitteena on harjoitella oman kehon kuuntelemista ja etsiä liikkeeseen hallittua rentoutta.

Kurssin aikana koostetaan harjoitelluista liikkeistä lyhyt tanssisarja. Koska nykytanssiin kuuluu olennaisena osana myös improvisaatio ja itselle ominaisen liikelaadun löytäminen, tehdään tunneilla myös improvisaatioharjoitteita. Harjoitteet ovat ohjattuja ja hyvin helppoja, eikä niissä ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä.

Tunnin tunnelma on rento mutta keskittynyt. Erilaiset liikeharjoitukset herättelevät luovuutta ja mieli vapautuu arjen askareista.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Olga Lepistö

Sanna-Mari Karinki

Mitä säkenöivä showtanssija oppi entisen Itä-Saksan ankarassa balettikoulussa?
KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1608 arviota).