NYKYTANSSI ALKEISKURSSI

LÖYDÄ OMA TAPA LIIKKUA

Tiistai

16.00

Nykytanssi alkeiskurssi

Olga

8 KERRAN KURSSI VAIN 122 €
TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

NYKYTANSSI

Tervetuloa fiilistelemään omaa tapaa liikkua ja löytämään uusia tapoja ilmaista itseä kehollisesti!

Nykytanssin alkeiskurssilla tutustutaan tanssin perustekniikoihin, kehonhallintaan ja erilaisiin liikelaatuihin. Haemme erilaisia tapoja liikkua: pehmeää ja virtaavaa liikettä sekä vastapainoksi dynaamisempaa ja aksentoivampaa liikelaatua.

Vaikka tanssikurssilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa, on päämäärä kuitenkin jatkuvan kannatuksen ja kohotuksen sijaan löytää nykytanssille ominainen maadoittunut tapa liikkua. Tavoitteena on harjoitella oman kehon kuuntelemista ja etsiä liikkeeseen hallittua rentoutta.

Kurssin aikana koostetaan harjoitelluista liikkeistä lyhyt tanssisarja. Koska nykytanssiin kuuluu olennaisena osana myös improvisaatio ja itselle ominaisen liikelaadun löytäminen, tehdään tunneilla myös improvisaatioharjoitteita. Harjoitteet ovat ohjattuja ja hyvin helppoja, eikä niissä ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä.

Tunnin tunnelma on rento mutta keskittynyt. Erilaiset liikeharjoitukset herättelevät luovuutta ja mieli vapautuu arjen askareista.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Nykytanssin alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Tanssijaksi hän on valmistunut Tampereen Konservatoriosta ja musikaaliartistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musikaalisesta osaamisestaan. Hänelle ominaisessa tyylissä yhdistyvät elementit nykytanssista, katutanssista ja jazzista. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua.

Olga Lepistö

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)