PALAUTETTA KURSSEISTA

SYKSYN 2021 KURSSIEN ARVOSANAKSI 4,5/5

Kiitos kaikille palautekyselyyn vastanneille! Vähän yli 100 Fabrikan loppusyksyn kursseille osallistunutta antoi oman arvionsa kursseista. Keskimäärin vastaajat antoivat kursseille arvosanaksi peräti 4,5/5. Hienoa, että olemme mielestänne onnistuneet näin hyvin!

OLIKO TAHTI SOPIVA?

Vastaukset kysymykseen, edettiinkö kurssilla sopivaa tahtia, jakaantuivat seuraavasti:

Sopivaa tahtia 83 %
Liian hitaasti 13 %
Liian nopeasti 4 %

Myös näistä luvuista olemme erittäin iloisia. Tavoitteenamme oli luoda aikuisten tanssikoulu, jossa tanssiharrastuksen aloittaminen on riittävän helppoa. Vastausten perusteella olemme onnistuneet varsin hyvin.

KOMMENTTEJA ALKEISKURSSEISTA

Saimme kymmeniä positiivisia kommentteja, joissa näkyi riemu uuden harrastuksen löytämisestä. Tässä muutamia:

“Upea fiilis, aina hyvällä mielellä kotiin! Arvostan sitä, että tanssia oikeasti opetetaan, myös aikuisille.”

“Oli helppo olla mukana, vaikka tanssikokemusta ei ollut ennestään ollenkaan!”

“Ihanaa liikunnan iloa innostavan open johdolla.”

“Letkeä ja hyväntuulinen fiilis läpi kurssin. Ja mitä onnistumisen riemua kurssin viimeisellä tunnilla kun koko koreo meni hienosti läpi!” 

“Tykkäsin siitä, että aloitettiin todella alkeista ja opettaja kertoi samalla liikkeiden taustaa ja syitä, eikä vain näyttänyt mallia ja odottanut että seurataan perässä. Odotan innolla jo kevään kursseja :)”

“Innostava, osaava ja hurmaava opettaja. Hyvällä maulla valitut musiikit ja kiinnostavat koreografiat. Aivan täydellistä!”

“Alkujännitys ainakin itselläni oli kova, ja mielestäni sen aisti myös muista kurssilaisista. Opettajan rento ote kuitenkin hälvensi sitä tosi nopeasti, ja 2-3 kerran jälkeen fiilis tunneilla oli ihan mahtava!”

“Tykkään perusteellisesta opetuksesta, ja siitä, että alkeista lähtien asiat opetellaan oikein. Tanssin ilon lisäksi haluan myös kehittyä, ja ammattitaitoisella opettajalla on suuri merkitys.”

“Oli huippu kiva ja rento meininki, mahtava porukka ja innostava ope 🙂 Hauskempaa ja vapauttavampaa kuin olin kuvitellutkaan.”

“Ihana kurssi, hyvä meininki, loistava opetus! Keväällä jatketaan!”