TEKNIIKKA & RYTMIIKKA
PARISALSA 2

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

VIHDOIN! TERVETULOA TAKAISIN PARISALSATUNNEILLE

Tiistai

19:00

Tekniikka & Rytmiikka 2

Eija

20:00

Parisalsa 2

Eija & Busta

Sunnuntai

17:00

Tekniikka & Rytmiikka 2

Eija

18:00

Parisalsa 2

Eija & Busta

UUSI KOULU, VANHA HYVÄ MENO

Salsa Housen opetus ja opettajat ovat muuttaneet Fabrikaan! Syksyn parisalsatunneilla palauttelemme kaikessa rauhassa mieleen tanssin perusteita ja pidämme hauskaa pitkän, kuivan kauden jälkeen.

KENELLE?

Jos olet käynyt Salsa Housella Parisalsan alkeiskurssin tai vasta yhden kauden Parisalsa 2:ssa, tämä on sinun kurssisi. Kurssi sopii myös niille, jotka ovat opiskelleet parisalsan perusteet muualla tai joilla on ollut koronaakin pitempi tauko salsaharrastuksessa. Jos olet epävarma sopivasta tasosta, kysy sähköpostilla, neuvomme mielellämme!

KAHDEN TUNNIN KOMBO

Kaikki parisalsan jatkokurssit sisältävät tekniikka & rytmiikkatunnin ja parisalsatunnin. Tuplatunti alkaa tekniikka- ja rytmiikkatreenillä, jossa harjoiteltavat asiat otetaan suoraan käyttöön parisalsatunnilla. Kun rytmit, askeleet ja kropankäyttö ovat hallussa, voit parisalsatunneilla keskittyä sujuvasta paritanssista nauttimiseen. Opiskelu on monipuolista ja mielenkiintoista ja edistyt tehokkaasti ja nopeasti!

ASSISTENTIT

Fabrikan parisalsatunneilla tanssii mukana kokeneita assistentteja. He tanssivat joko seuraajan tai viejän roolissa sen mukaan, kumpia milloinkin tarvitaan. Voit siis tulla tunnille, vaikka parisi ei joskus pääsisi.

8 x 2 TUNTIA VAIN 196 €
  1. Valitse haluamasi päivän kurssi (tekniikka & rytmiikka + parisalsa). Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen päivän tunneilla tai drop-in-tunneilla.
  2. Jos sinulla on oma pari, osta valitsemasi kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan.
  3. Jos sinulla ei ole omaa paria, täytä ilmoittautumislomake. Ryhmiin otetaan yhtä paljon viejiä ja seuraajia.
  4. Kurssilla voi joko vaihtaa paria tai tanssia koko ajan oman parin kanssa.
VERKKOKAUPPAAN
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Eija Nummela & Yolexy Bustamante

KATSO MYÖS

Salsa naiset & miehet drop-in