RENTOA JA HAUSKAA KUUBALAISTA PARISALSAA MUKAVASSA PORUKASSA

Tiistai

19.45

Parisalsa 2 (75 min.)

Tiia & Hannele

Sunnuntai

18.15

Parisalsa 2 (75 min.)

Eija & Hannele

NOPEAN VARAAJAN ETU!
KERRAN KURSSI VAIN 149 € / HLÖ

Tarjous voimassa 30.6. asti (norm. 161 €).

KENELLE?

Parisalsa 2 sopii kaikille Fabrikan Parisalsan alkeiskurssin osat 1 ja 2 käyneille tai muille kuubalaisen parisalsan perusteet hallitseville. Jos olet epävarma sopivasta tasosta, kysy sähköpostilla, neuvomme mielellämme!

TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi sopivampi ryhmä.
  2. Jos sinulla on oma pari, osta kurssi verkkokaupasta.
  3. Jos sinulla ei ole omaa paria, mutta osallistuit loppukevään Parisalsan alkeiskurssille (osa 2), osta kurssi verkkokaupasta.
  4. Jos sinulla ei ole omaa paria, etkä osallistunut loppukevään Parisalsan alkeiskurssille (osa 2), täytä ilmoittautumislomake.
MITÄ KURSSILLA TEHDÄÄN?

Parisalsatunti pidetään kerran viikossa ja se kestää kerrallaan 75 minuuttia. Tunti sisältää lämmittelyt, lyhyen tekniikkaosuuden ja paritanssiosuuden.

Etenemme systemaattisesti kurssin kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tasaisesti ja varmasti.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös irtotunneilla tai alemman tason parisalsatunneilla. Lue lisää täältä!

VINKKI!

Voit mainiosti käydä pelkällä parisalsakurssilla, mutta jos haluat treenata enemmän, suosittelemme lisäksi tätä tekniikka- ja rytmiikkakurssia. Sen avulla edistyt nopeasti ja tanssimisesta tulee entistä hauskempaa ja varmempaa.

OPETTAJAT

Tiia Tönning

Eija Nummela

Hannele Perälä

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)