TEKNIIKKA & RYTMIIKKA
PARISALSA 3-4

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

VIHDOIN! TERVETULOA TAKAISIN PARISALSATUNNEILLE

Torstai

19:00

Tekniikka & Rytmiikka 3-4

Eija & Busta

20:00

Parisalsa 3-4

Eija & Busta

Sunnuntai

19:00

Tekniikka & Rytmiikka 3-4

Eija & Busta

20:00

Parisalsa 3-4

Eija & Busta

UUSI KOULU, VANHA HYVÄ MENO

Salsa Housen opetus ja opettajat ovat muuttaneet Fabrikaan! Syksyn parisalsatunneilla palauttelemme kaikessa rauhassa mieleen tanssin perusteita ja pidämme hauskaa pitkän, kuivan kauden jälkeen. Ilmoittaudu mukaan samalle tasolle, jolle ilmoittauduit viimeksi Salsa Housella. Jos olet epävarma oikeasta tasosta, kysy sähköpostilla, neuvomme mielellämme!

KAHDEN TUNNIN KOMBO

Kaikki parisalsan jatkokurssit sisältävät tekniikka & rytmiikkatunnin ja parisalsatunnin. Tuplatunti alkaa tekniikka- ja rytmiikkatreenillä, jossa harjoiteltavat asiat otetaan suoraan käyttöön parisalsatunnilla. Kun rytmit, askeleet ja kropankäyttö ovat hallussa, voit parisalsatunneilla keskittyä sujuvasta paritanssista nauttimiseen. Opiskelu on monipuolista ja mielenkiintoista ja edistyt tehokkaasti ja nopeasti!

ASSISTENTIT

Fabrikan parisalsatunneilla tanssii mukana kokeneita assistentteja. He tanssivat joko seuraajan tai viejän roolissa sen mukaan, kumpia milloinkin tarvitaan. Voit siis tulla tunnille, vaikka parisi ei joskus pääsisi.

8 x 2 TUNTIA VAIN 196 €
  1. Valitse haluamasi päivän kurssi (tekniikka & rytmiikka + parisalsa). Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen päivän tunneilla tai drop-in-tunneilla.
  2. Jos sinulla on oma pari, osta valitsemasi kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan.
  3. Jos sinulla ei ole omaa paria, täytä ilmoittautumislomake. Ryhmiin otetaan yhtä paljon viejiä ja seuraajia.
VERKKOKAUPPAAN
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Eija Nummela & Yolexy Bustamante

KATSO MYÖS

Salsa naiset & miehet drop-in