PARISALSAN ALKEISKURSSIT

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

UUSI HARRASTUS MUKAVASSA PORUKASSA

Tiistai

18:45

Parisalsan alkeiskurssi (75 min.)

Tiia & Busta

Sunnuntai

16:45

Parisalsan alkeiskurssi (75 min.)

Tiia & Busta

VERKKOKAUPPAAN
8 KERTAA VAIN 98 € / HLÖ

Nappaa puoliso, kaveri tai naapuri mukaan ja tule parisalsan alkeiskurssille! Kuubalainen parisalsa on suosittu, rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

  1. Valitse itsellesi ja parillesi parhaiten sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.
MITÄ KURSSILLA TEHDÄÄN?

Parisalsatunti pidetään kerran viikossa ja se kestää kerrallaan 75 minuuttia. Tunti sisältää monipuolisesti erilaisia harjoituksia: lämmittelyt, tekniikka- ja rytmiikkaharjoituksia, askelharjoituksia ja paritanssiosuuden.

Aloitamme aivan alkeista ja etenemme systemaattisesti kurssin kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tasaisesti ja varmasti. Opeteltavat asiat on purettu helposti omaksuttavaan muotoon, jotta harjoittelu olisi aina motivoivaa ja mielenkiintoista. Et joudu pelkäämään liian vaikeita harjoituksia tai noloja tilanteita!

Tunnelma tunneilla on välitön ja rento. Treenin lomassa ja salsabileissä tutustuu myös mukaviin uusiin ihmisiin.

Joka tunnin jälkeen opettajat julkaisevat ryhmän suljetussa facebook-ryhmässä videon tunnilla harjoitelluista askeleista ja sarjoista. Videoiden avulla voit halutessasi kerrata opittua myös kotona.

KENELLE KURSSI SOPII?

Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssitaitoa tai -kokemusta ei tarvita.

Moni luulee, että salsakurssille osallistuminen edellyttäisi jotain erityistä rytmitajua. Sinun ei tarvitse tietää salsamusiikista mitään ennen kurssia eikä hallita “rytmissä pysymistä”. Musiikin kuuntelua ja rytmissä pysymistä treenataan kurssin aikana helpoilla harjoituksilla ja taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

Toinen turha pelko on, että “lantion pitäisi liikkua”. Opettelemme kurssilla rennon, luonnollisen ja mukavalta tuntuvan askelluksen. Lantion ei tarvitse liikkua yhtään enempää kuin mitä se liikkuu normaalissa kävelyssä.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA

Tiistain ja sunnuntain ryhmät etenevät samaa tahtia. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.

Fabrikan parisalsatiimi

Yolexy Bustamante
Eija Nummela
Tiia Tönning

KATSO MYÖS

Muut alkeiskurssit