REGGAETON TEKNIIKKA

PALJON TOIVOTTU REGGAETON TEKNIIKKA -TIIVISKURSSI FABRIKALLA

Perjantaina 5.4.

18.00

Reggaeton Choreo -tiiviskurssi 1,5 h

Drako

DRAKO  (PANAMA / HKI)

Drako on erittäin suosittu opettaja, jonka energisestä mutta selkeästä opetuksesta pääset nauttimaan paljon toivotulla tekniikkatiivarilla.

Reggaetonin syntysijoilta Panamasta kotoisin olevalla Drakolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt Panamassa ja Puerto Ricossa suosittujen reggaeton-artistien tanssijana ja koreografina. Nykyään Drako asuu Helsingissä ja opettaa siellä viikkotunteja. Lisäksi hän kiertää aktiivisesti opettamassa ympäri mailmaa – hänelle on kertynyt opetuskokemusta jo yli 30 maasta!

REGGAETON TEKNIIKKA

Anna liikkeen viedä! Reggaeton tekniikka -tiiviskurssilla sinun ei tarvitse muistella pitkää koreografiaa vaan voit heittäytyä nauttimaan liikkeestä. Tiiviskurssilla harjoitellaan reggaetonin eri tyylilajeista muutamia askelia, joista yhdistellään helppoja harjoitussarjoja. Toistojen kautta reggaetonin liikekieli alkaa tarttua kroppaasi ja löydät tanssin mahtavan flown – lopputunnista päästään kunnon bailumoodiin.

KENELLE?

Reggaeton tekniikka -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta reggaetonista tai muuta tanssipohjaa.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa.

Drako (David Gómez)
Panama / Hki