RUEDAPERJANTAIT

LOPPUSYKSY 2021

SYKSYN HAUSKIMMAT TREENIT

Ruedaperjantai on rento ja hauska tapa treenata kuubalaista salsaa – melkein kuin oltaisiin Havannan kaduilla! Musa soi eikä tanssi pysähdy kuin juomatauon ajaksi.

MUKANA KOKO RUEDATIIMI

Fabrikan salsamaestra Eija vetää treenit, mutta mukana on myös koulun koko muu ruedatiimi eli toinen salsaopettajamme Tiia sekä parisalsa-assistentit. Luvassa on siis taatusti vauhdikkaasti pyöriviä ruedoja.

Ruedatreenin pituus on 60 min.

Perjantai 12.11.

19:00

Ruedaperjantai

Ruedatiimi

Perjantai 26.11.

19:00

Ruedaperjantai

Ruedatiimi

Perjantai 10.12.

19:00

Ruedaperjantai

Ruedatiimi

VERKKOKAUPPAAN
KERTAMAKSU VAIN 12 €
  1. Varaa paikkasi maksamalla kertamaksu verkkokaupassa.
  2. Tule tanssimaan!
KENELLE?

Ruedaperjantaihin voivat osallistua kaikki jatkotasojen tanssijat, jotka hallitsevat ruedan perusteet eli tietävät, mitä tehdä, kun huudetaan dame tai enchufla.

Ruedaperjantaihin on rajoitetusti paikkoja, mutta parisalsakursseihin verrattuna seuraajien ja viejien määrää ei ole rajoitettu. Fabrikan ruedatiimin jäsenet tanssivat viejinä / seuraajina sen mukaan, kumpia tarvitaan ja myös muut osallistujat voivat kokeilla ja harjoitella toisessa roolissa tanssimista. Ruedaperjantai on jatkotason naisille mainio tilaisuus opetella viemisen perusteet! Ruedaperjantaissa kaikki halukkaat pääsevät harjoittelemaan myös ruedan johtamista.

Eija Nummela

KATSO MYÖS

Drop-in-tunnit