RUMBA NAISET

RIEHAKASTA JA AISTILLISTA KUUBALAISTA RUMBAA

Keskiviikko

18.30

Rumba naiset

Eija

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
KENELLE?

Avoimen tason kursseilla edetään hieman nopeammin kuin alkeiskursseilla, joten Rumba naiset -kurssi sopii parhaiten tanssia tai ryhmäliikuntaa jo jonkin verran harrastaneille. Rumbasta sinulla ei tarvitse olla kokemusta. Kurssi sopii erinomaisesti esim. kaikille salsaa harrastaville naisille, jotka haluavat treenata rumban perusteita.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

RUMBA NAISET (AVOIN TASO)

Kuubalainen rumba on railakasta hauskanpitoa ja musiikin ja tanssin ilotulitusta. Tanssin liikekieli on äärimmäisen rentoa ja nautinnollista, musiikki vastustamattoman intensiivistä.

Neljän kerran Rumba naiset -kurssilla harjoitellaan rumban (yambú, guaguancó) perusaskeleita ja naisellista liikekieltä eli lantion, rintakehän ja huivin käyttöä ja tehdään lyhyitä tanssisarjoja harjoitelluista askeleista ja liikkeistä.

Rumba on loistavaa lantion ja rintakehän liikkuvuuden harjoittelua, sillä keskivartalo on lajissa koko ajan voimakkaasti liikkeessä. Perusteiltaan sama keskivartalon koordinaatio on käytössä myös esim. soolosalsassa (salsa en línea), mambossa ja monissa kabareetyylin askeleissa, joten kurssin harjoituksista on paljon hyötyä tanssitpa mitä kuubalaistanssia tahansa.

Rumban askeleita ja liikkeitä käytetään soolosalsan sarjoissa paljon myös sellaisinaan ja kuubalaiseen parisalsaan yhdistellään rumbaa jatkuvasti. Rumban perusteiden voikin ajatella kuuluvan jokaisen salsaajan työkalupakkiin. Eijan asiantuntevassa opetuksessa opit tärkeimmät asiat myös rumbakulttuurista ja rumban merkityksestä kuubalaisen tanssin traditiossa.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

MITÄ MUKAAN?

Koska kurssilla harjoitellaan huivin käyttöä, ota mukaan oma huivi. Tavallinen iso, ohut kaulahuivi käy hyvin.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Eija Nummela

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)