SALSA & CABARET 2

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

KUUMIA KUUBALAISRYTMEJÄ JA RIPAUS DIIVAILUA

Maanantai

19:00

Salsa & Cabaret 2

Eija

VERKKOKAUPPAAN
8 KERTAA VAIN 98 €
  1. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  2. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja drop-in-tunneilla.

Tule nauttimaan ihanan naisellisesta showtyylin salsasta ja arjen yläpuolelle kohottavasta tunnelmasta. Cabaret-tyylin salsa antaa itsevarmuutta ja uutta ilmettä kaikkeen liikkumiseesi ja kohottaa kehollista itsetuntoa. Meno on eleganttia ja tyylikästä, mutta mukana on sama nautinnollinen rentous kuin kuubalaistansseissa aina. Cabaret sopii loistavasti myös parisalsaaville naisille, sillä se kehittää tehokkaasti naisellista tyyliä.

Kuubalainen cabaret on showtanssia kuubalaisittain. Vauhdikkaat koreografiat ovat monipuolisia, liikkuminen ja vartalonkäyttö näyttävää. Cabareelle luonteenomaista on kuubalaisten tanssilajien – salsan, sonin, chachachán, mambon ja congan – tyylittely ja yhdistely. Koreografioihin lainataan myös rumban ja afrokuubalaisten tanssien askeleita.

Salsa & Cabaret 2 -kurssilla treenataan lyhyt, vauhdikas salsakoreografia. Tunnit etenevät klassisen kaavan mukaan: lämmittelysarja, tekniikkasarjat ja lopuksi koreografiaosuus. Hauskat tunnit kuluvat kuin siivillä!

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi sopii naisille, jotka nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista. Pohjaksi riittää kuubalaisen salsan perusteiden vahva hallinta.

Eija Nummela

KATSO MYÖS

Muut jatkokurssit
Drop-in-tunnit