SALSA CON TIMBA 2

LOPPUKEVÄT 20.3. ALKAEN

KOUKUTTAVAA KUUBALAISTA SALSAA JA TIMBAA

Torstai

18.00

Salsa con Timba 2

Eija & Hannele

OSTA KURSSI
NOPEAN VARAAJAN ETU! 8 KERRAN KURSSI VAIN 109 €

Tarjous voimassa 19.2. asti (norm. 119 €).

  1. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  2. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja drop-in-tunneilla.
SALSA CON TIMBA 2

Salsa con Timba -kurssilla saat upeita makupaloja kuubalaisesta tanssista! Tunnilla bailataan energiseen katutyyliin uusimpien salsa- ja timbahittien tahdissa, pidetään hauskaa ja tehdään harjoitelluista askeleista ja liikkeistä lyhyt tanssisarja. Sarja vaihtuu joka viikko, joten sinun ei tarvitse muistaa, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Tältä tunnilta poistut hikisenä, hymyilevänä ja täynnä virtaa. Salsa- ja timbamusiikki on ladattu täyteen anteeksipyytelemätöntä energiaa ja koukuttavaa rytmiä, joka tempaa mukaansa. Rennon ja vapautuneen tanssin perimmäisenä tavoitteena on aina mahdollisimman suuri ilo ja nautinto.

Kurssi kehittää tehokkaasti liikkeen rentoutta ja rytmiikkaa. Samalla opit paljon kuubalaisesta kulttuurista ja tanssista. Timbamusiikkiin tanssiminen on intensiivistä ilotulitusta, jossa leikitellään rytmillä ja yhdistellään askeleita ja liikkeitä eri tansseista. Bailaamisen lomassa opettajat myös tarjoilevat kiinnostavia tietoiskuja kuubalaisesta musiikista ja tanssista.

Vauhdikkaalla tunnilla koko kroppa laitetaan liikkelle ja kunto kohoaa kuin huomaamatta. Kaksi opettajaa takaa tunnille tuplaenergiat!

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Pohjaksi riittää salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille salsa naiset -kursseilla, salsa & cabaret -kursseilla tai parisalsakursseilla käyneille.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

LOMAT JA MUUT POIKKEUKSET

Katso poikkeavat opetuspäivät ja kurssien päättymispäivät täältä.

Eija Nummela

Hannele Perälä

KATSO MYÖS

Muut jatkokurssit
Alkeiskurssit
Parisalsakurssit
Cuba Special
Kehonhuolto
Drop-in-tunnit