SALSA NAISET & MIEHET

LOPPUKEVÄT 11.4.-5.6.

KOUKUTTAVAA KUUBALAISTA SALSAA JA TIMBAA

Torstai

18.00

Salsa naiset & miehet drop-in

Eija & Busta

VERKKOKAUPPAAN
VARAUSKALENTERIIN
TULE MUKAAN MILLOIN VAIN

Vauhdikkaille ja liikunnallisille drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii.

  1. Osta kertamaksu tai drop-in-kortti verkkokaupasta.
  2. Tule tanssimaan!
VARAUSKALENTERI

Jos haluat varmistaa paikkasi tunnilla, voit varata sen varauskalenterista.

MITÄ SALSA NAISET & MIEHET ON?

Kaikki kuubalaisen salsan harrastajat tietävät, miten salsatunnilta poistutaan: hikisenä, hymyilevänä ja täynnä virtaa. Sen saa aikaan musiikin ja tanssin kombo vailla vertaa. Salsa- ja timbamusiikki on ladattu täyteen anteeksipyytelemätöntä energiaa ja koukuttavaa rytmiä, joka tempaa mukaansa. Rennon ja vapautuneen tanssin perimmäisenä tavoitteena on aina mahdollisimman suuri ilo ja nautinto.

Salsa naiset & miehet on vauhdikas ja hauska soolotunti, joka sopii erinomaisesti sekä kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille että kivaa soolosalsatuntia muuten vain hakeville. Tunti sopii yhtä hyvin naisille ja miehille. Tunnilla bailataan uusimpien salsa- ja timbahittien tahdissa ja tehdään harjoitelluista askeleista ja liikkeistä lyhyt tanssisarja. Sarja vaihtuu joka viikko. Tunti kehittää tehokkaasti kuubalaista tyyliä, liikkeen rentoutta ja rytmiikkaa.

Tunti kestää 55 minuuttia.

KENELLE?

Drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Tällä tunnilla pohjaksi riittää salsan perusteiden hallinta. Vasta-alkajille suosittelemme alkeiskursseja.

Eija Nummela &
Yolexy Bustamante

KATSO KAIKKI DROP-IN-TUNNIT

Reggaeton
Salsa naiset & miehet
Salsatón
Pilates & venyttely