SALSA NAISET & MIEHET

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

KOUKUTTAVAA KUUBALAISTA SALSAA JA TIMBAA

Torstai

18:00

Salsa naiset & miehet drop-in

Eija & Busta

Lauantai

13:00

Salsa naiset & miehet drop-in

Busta

VARAA PAIKKA
VERKKOKAUPPAAN
TULE MUKAAN MILLOIN VAIN

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii.

  1. Varmista paikkasi tunnilla varaamalla se etukäteen.
  2. Osta drop-in-kortti verkkokaupasta tai kerro kassalla, jos korvaat kurssituntia.
  3. Tule tanssimaan!

Kaikki kuubalaisen salsan harrastajat tietävät, miten salsatunnilta poistutaan: hikisenä, hymyilevänä ja täynnä virtaa. Sen saa aikaan musiikin ja tanssin kombo vailla vertaa. Salsa- ja timbamusiikki on ladattu täyteen anteeksipyytelemätöntä energiaa ja koukuttavaa rytmiä, joka tempaa mukaansa. Rennon ja vapautuneen tanssin perimmäisenä tavoitteena on aina mahdollisimman suuri ilo ja nautinto.

Salsa naiset & miehet on vauhdikas ja hauska soolotunti, joka sopii erinomaisesti sekä kaikille tasojen 2-4 parisalsaajille että kivaa soolosalsatuntia muuten vain hakeville. Tunti sopii yhtä hyvin naisille ja miehille. Tunnilla bailataan uusimpien salsa- ja timbahittien tahdissa ja tehdään harjoitelluista askeleista ja liikkeistä lyhyt tanssisarja. Sarja vaihtuu joka viikko. Tunti kehittää tehokkaasti kuubalaista tyyliä, liikkeen rentoutta ja rytmiikkaa.

Tunti kestää 55 minuuttia.

KENELLE?

Drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi- tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme alkeiskursseja.

Eija Nummela &
Yolexy Bustamante

KATSO KAIKKI DROP-IN-TUNNIT

Reggaeton
Salsatón
Salsa naiset & miehet