SALSA TEKNIIKKA & MOVIMIENTO

LÖYDÄ UPEA, NAUTINNOLLINEN LIIKE KOKO KROPPAAN

Torstai

18.30

Salsa tekniikka & movimiento

Eija

8 KERRAN KURSSI VAIN 129 €
KENELLE?

Kurssi sopii kaikille jatkotason salsaajille, parisalsaajille ja Salsa & Cabaret -kursseilla käyville.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

SALSA TEKNIIKKA & MOVIMIENTO

Kun kuubalaiset tanssivat, se näyttää huikean rytmikkäältä, rennolta ja kokonaisvaltaiselta. Miten he sen tekevät?

Salsan tekniikkakurssilla sukelletaan suoraan kuubalaisen liikkeen ytimeen. Nerokkaan yksinkertaiset harjoitukset purkavat liikekielen osiin, joiden avulla löydät aivan uuden, kuubalaisemman tavan liikkua. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa. Huomaat nopeasti, kuinka nautinnollista kehon läpi virtaava, luonnollinen liike on. Samalla tanssitaitosi kehittyy huimaa vauhtia.

Tekniikka & movimiento -kurssilla treenataan erittäin monipuolisesti rintakehän, lantion ja olkapäiden liikkeitä (peruskoordinaatiota, pyörityksiä, kahdeksikkoja, sheikkauksia ja ravistuksia) ja haetaan niihin kuubalaisempaa, rentoa tapaa tehdä. Pikkuhiljaa saat koko keskikropan liikkeelle ja löydät uuden, kokonaisvaltaisemman tavan tanssia.

Lisäksi kurssilla harjoitellaan paitsi salsan, myös sonin ja cha cha chán tekniikkaa. Tunnin lopuksi bailataan aina hyvällä sykkeellä lyhyt tanssisarja.

Tältä kurssilta saat loistavat eväät minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja Salsa tekniikka & rytmiikka -kurssin tunneilla tai irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Eija Nummela on omistanut elämänsä kuubalaiselle tanssille. Hän on opiskellut tanssia Kuubassa alan huippujen kanssa yli 20 vuoden ajan ja jatkaa opintojaan edelleen.  Hänen erityinen vahvuutensa ovat vuosien opetustyössä kehittyneet metodit, joilla jokainen suomalainen pystyy tavoittamaan jotain kuubalaisen tanssin syvimmästä olemuksesta. Eijaa parempaa tulkkia kahden kulttuurin välille on vaikeaa löytää.

Eija Nummela

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1608 arviota).