SALSA TEKNIIKKA & RYTMIIKKA 2

SUKELLA SYVEMMÄLLE KUUBALAISEEN LIIKEKIELEEN JA MUSIIKKIIN

Tiistai

18.45

Salsa tekniikka & rytmiikka 2

Eija

NOPEAN VARAAJAN ETU!
8 KERRAN KURSSI NYT VAIN 112 €

Tarjous on voimassa 10.12. asti (norm. 122 €).

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

SALSA TEKNIIKKA & RYTMIIKKA 2

Kun kuubalaiset tanssivat, se näyttää huikean rytmikkäältä, rennolta ja kokonaisvaltaiselta. Miten he sen tekevät?

Salsan tekniikkakurssilla sukelletaan suoraan kuubalaisen liikkeen ytimeen. Yksinkertaiset, mutta nerokkaat harjoitukset purkavat liikekielen osiin, joiden avulla löydät aivan uuden, kuubalaisemman tavan liikkua. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa. Huomaat nopeasti, kuinka nautinnollista kehon läpi virtaava, luonnollinen liike on. Samalla tanssitaitosi kehittyy huimaa vauhtia.

Hypnoottisen keskittynyt harjoittelu irrottaa arjesta ja rentouttaa tehokkaasti. Tekniikkatunnit ovatkin monen lempitunteja!

Rytmiikkaopetus on tärkeä osa tekniikkakurssia. Rytmiharjoitusten avulla opit kuuntelemaan musiikkia uudella tavalla ja tunnistamaan eri rytmit ja musiikinlajit. Pikkuhiljaa huomaat myös liikkuvasi uudella tavalla – rytmikkäämmin.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Pohjaksi riittää salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii loistavasti kaikille salsaa ja parisalsaa harrastaville naisille ja miehille.

OPETTAJA

Kurssin opettaja Eija Nummela on omistanut elämänsä kuubalaiselle tanssille. Hän on opiskellut tanssia Kuubassa alan huippujen kanssa yli 20 vuoden ajan ja jatkaa opintojaan edelleen.  Hänen erityinen vahvuutensa ovat vuosien opetustyössä kehittyneet metodit, joilla jokainen suomalainen pystyy tavoittamaan jotain kuubalaisen tanssin syvimmästä olemuksesta. Eijaa parempaa tulkkia kahden kulttuurin välille on vaikeaa löytää.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Eija Nummela

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (940 arviota)