SALSA TEKNIIKKA & RYTMIIKKA

SUKELLA SYVEMMÄLLE KUUBALAISEEN LIIKEKIELEEN JA MUSIIKKIIN

Tiistai

18.45

Salsa tekniikka & rytmiikka

Eija

8 KERRAN KURSSI VAIN 129 €
KENELLE?

Kurssi sopii kaikille salsan ja parisalsan harrastajille. Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

SALSA TEKNIIKKA & RYTMIIKKA

Kun kuubalaiset tanssivat, se näyttää huikean rytmikkäältä, rennolta ja kokonaisvaltaiselta. Miten he sen tekevät?

Salsan tekniikkakurssilla sukelletaan suoraan kuubalaisen liikkeen ytimeen. Yksinkertaiset mutta nerokkaat harjoitukset purkavat liikekielen osiin, joiden avulla löydät aivan uuden, kuubalaisemman tavan liikkua. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa. Huomaat nopeasti, kuinka nautinnollista kehon läpi virtaava, luonnollinen liike on. Samalla tanssitaitosi kehittyy huimaa vauhtia.

Hypnoottisen keskittynyt harjoittelu irrottaa arjesta ja rentouttaa tehokkaasti. Tekniikkatunnit ovatkin monen lempitunteja!

Rytmiikkaopetus on tärkeä osa kurssia, sillä kuubalaiset rytmit ovat aivan oma maailmansa. Rytmiharjoitusten avulla opit kuuntelemaan musiikkia uudella tavalla ja löytämään musiikin peruspulssin vaikeammistakin salsabiiseistä. Pikkuhiljaa huomaat myös liikkuvasi uudella tavalla – rytmikkäämmin.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja Salsa tekniikka & movimiento -kurssin tunneilla tai irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Kurssin opettaja Eija Nummela on omistanut elämänsä kuubalaiselle tanssille. Hän on opiskellut tanssia Kuubassa alan huippujen kanssa yli 20 vuoden ajan ja jatkaa opintojaan edelleen.  Hänen erityinen vahvuutensa ovat vuosien opetustyössä kehittyneet metodit, joilla jokainen suomalainen pystyy tavoittamaan jotain kuubalaisen tanssin syvimmästä olemuksesta. Eijaa parempaa tulkkia kahden kulttuurin välille on vaikeaa löytää.

Eija Nummela

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1608 arviota).