SENSUAL TWERK 2

LÖYDÄ ROHKEA, VIETTELEVÄ JA SENSUELLI LIIKE

Tiistai

20.00

Sensual Twerk 2

Silja

Sunnuntai

20.00

Sensual Twerk 2

Emmi

NOPEAN VARAAJAN ETU!
8 KERRAN KURSSI VAIN 119 €

Tarjous voimassa 30.6. asti (norm. 129 €).

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Pohjaksi riittää yleensä 2-3 saman tai vastaavan lajin alkeiskurssia. Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille.

TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla.
SENSUAL TWERK 2 (KOROILLA)

Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä ja korkokengillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa. Kurssilla tehdään helppoja tekniikkaharjoituksia tyyliin sopivista liikeistä ja yhdistellään liikkeistä tanssisarja.

Siljan kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

MITÄ MUKAAN?

Kurssilla harjoitellaan korkokengillä (nilkkureilla) tanssimista. Tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Koron mallilla ei ole väliä, se voi olla piikki tai tolppa. Tärkeää on, että kengät pysyvät jalassa kaikissa liikkeissä (ei avokkaita). Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on polvisuojia myös myynnissä (29 €).

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Silja Sairio

Emmi Matera

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)