SENSUAL TWERK ALKEISKURSSIT

LÖYDÄ ROHKEA, VIETTELEVÄ JA SENSUELLI LIIKE

Keskiviikko

16.45

Sensual Twerk alkeiskurssi

Silja

NOPEAN VARAAJAN ETU!
8 KERRAN KURSSI VAIN 119 €

Tarjous voimassa 30.6. asti (norm. 129 €).

KENELLE?

Sensual Twerk alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat harjoitella naisellisen pehmeää liikekieltä. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

SENSUAL TWERK (KOROILLA)

Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä ja korkokengillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa. Kurssilla tehdään helppoja tekniikkaharjoituksia tyyliin sopivista liikeistä ja yhdistellään liikkeistä tanssisarja.

Siljan kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

MITÄ MUKAAN?

Kurssilla harjoitellaan korkokengillä (nilkkureilla) tanssimista. Tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Koron mallilla ei ole väliä, se voi olla piikki tai tolppa. Tärkeää on, että kengät pysyvät jalassa kaikissa liikkeissä (ei avokkaita). Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on polvisuojia myös myynnissä (29 €).

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Silja Sairio

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)