SENSUAL TWERK ALKEISKURSSIT

LÖYDÄ ROHKEA, VIETTELEVÄ JA SENSUELLI LIIKE

Maanantai

20.00

Sensual Twerk alkeiskurssi

Silja

Sunnuntai

19.00

Sensual Twerk alkeiskurssi

Emmi

NOPEAN VARAAJAN ETU!
8 KERRAN KURSSI NYT VAIN 112 €

Tarjous on voimassa 10.12. asti (norm. 122 €).

TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla.
SENSUAL TWERK (KOROILLA)

Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä ja korkokengillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa. Kurssilla tehdään helppoja tekniikkaharjoituksia tyyliin sopivista liikeistä ja yhdistellään liikkeistä tanssisarja.

Siljan ja Emmin kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

MITÄ MUKAAN?

Kurssilla harjoitellaan korkokengillä (nilkkureilla) tanssimista. Tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Koron mallilla ei ole väliä, tärkeää on, että kengät pysyvät jalassa myös lattialiikkeissä. Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on polvisuojia myös myynnissä (20 €).

KENELLE?

Sensual Twerk alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat harjoitella naisellisen pehmeää liikekieltä. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Silja Sairio

Emmi Koskinen

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (940 arviota)