SENSUAL TWERK

TIIVISKURSSI PE 17.2.

LÖYDÄ ROHKEA, VIETTELEVÄ JA SENSUELLI LIIKE

Perjantaina 17.2.

18.00

Sensual Twerk tiiviskurssi 1,5 h

Silja

Osta lippu 29 €

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

SENSUAL TWERK

Perjantai-illan huumaa parhaimmillaan: Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa.

Puolentoista tunnin kurssi sisältää sekä tekniikkaharjoittelua että koreografiaosuuden, jossa opetellaan lyhyt tanssisarja. Kurssin jälkeen nautitaan lasit kuplivaa tanssikoulun aulabaarissa.

Voit tanssia mielesi mukaan joko paljain jaloin tai korkokengissä (tolppakorkoiset nilkkurit). Jos valitset korot, tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on myös myynnissä polvisuojia (25 €).

Siljan kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

KENELLE?

Sensual Twerk -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat harjoitella naisellisen pehmeää liikekieltä. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta tanssiharjoittelusta. Twerkistä ei tarvitse olla  aikaisempaa kokemusta.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

Osta lippu 29 €

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Silja Rautanen

KATSO KURSSIT

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Parisalsakurssit
Cuba Special
Kehonhuolto
Drop-in-tunnit