SENSUAL TWERK

LÖYDÄ ROHKEA, VIETTELEVÄ JA SENSUELLI LIIKE

Perjantaina 28.4.

18.00

Sensual Twerk -tiiviskurssi 1,5 h

Silja

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

SENSUAL TWERK

Perjantai-illan huumaa parhaimmillaan: Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa.

Puolentoista tunnin kurssi sisältää sekä tekniikkaharjoittelua että koreografiaosuuden, jossa opetellaan lyhyt tanssisarja.

TUNNELMA

Siljan kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

PERJANTAITIIVARI: SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kupliva irtiotto arjesta. Kurssin jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit joko jäädä nauttimaan kurssin hintaan sisältyvän lasillisen baariin tai palata saliin, jossa opettajan johdolla vedetään koreo vielä muutaman kerran täysillä läpi ja kuvataan se videolle. Läpimenoihin ja videointiin osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

KENELLE?

Sensual Twerk -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat harjoitella naisellisen pehmeää liikekieltä. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta tanssiharjoittelusta. Twerkistä ei tarvitse olla  aikaisempaa kokemusta.

MITÄ MUKAAN?

Voit tanssia mielesi mukaan joko paljain jaloin tai nilkkurimallisissa korkokengissä (koron mallilla ei ole väliä). Jos valitset korot, tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on myös myynnissä polvisuojia (20 €).

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Silja Rautanen