VASTUSTAMATON YHDISTELMÄ KATUTANSSIN ROSOA JA JAZZIN LINJAKKUUTTA

Maanantai

20.30

Street Jazz 2

Olga

8 KERRAN KURSSI VAIN 122 €
TOIMI NÄIN

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

STREET JAZZ

Street Jazz on nimensä mukaisesti katutanssia ja jazztanssia yhdistelevä fuusiotunti. Siinä yhdistyvät katutanssilajien rosoisuus ja jazztanssin linjakkuus. Ominaista on mm. rytmien käyttö sekä vaihtelevat erilaiset dynamiikat ja liikelaadut sekä niihin yhdistyvä vahva ilmaisu ja monipuolinen kehonkäyttö. Fuusiotuntina Street Jazz on usein vahvasti myös opettajan omaa liiketyyliä mukaileva. Tunneilla käydään molempien lajien perusteita läpi. Musiikki on monipuolista: se voi olla esim. hip hoppia, housea tai lyyrisempää musiikkia.

Street Jazz 2 -kurssilla harjoitellaan näyttävä koreografia ja sen liikkeissä tarvittavaa tekniikkaa. Hip Hop -kursseihin verrattuina Street Jazz -kurssit ovat koreografisempia eli jos tykkäät harjoitella tanssisarjaa, tämä kurssi on sinun valintasi!

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Sinulla tulisi olla kokemusta katutansseista tai jazzista tai muuta tanssipohjaa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Halutessasi voit korvata poissaoloja irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Tanssijaksi hän on valmistunut Tampereen Konservatoriosta ja musikaaliartistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musikaalisesta osaamisestaan. Hänelle ominaisessa tyylissä yhdistyvät elementit nykytanssista, katutanssista ja jazzista. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua.

Olga Lepistö

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)