STREET JAZZ ALKEISKURSSIT

VASTUSTAMATON YHDISTELMÄ KATUTANSSIN ROSOA JA JAZZIN LINJAKKUUTTA

Maanantai

15.45

Street Jazz alkeiskurssi

Olga

Tiistai

17.00

Street Jazz alkeiskurssi

Olga

8 KERRAN KURSSI VAIN 122 €
TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla.
STREET JAZZ

Street Jazz on nimensä mukaisesti katutanssia ja jazztanssia yhdistelevä fuusiotunti. Siinä yhdistyvät katutanssilajien rosoisuus ja jazztanssin linjakkuus. Ominaista on mm. rytmien käyttö sekä vaihtelevat erilaiset dynamiikat ja liikelaadut sekä niihin yhdistyvä vahva ilmaisu ja monipuolinen kehonkäyttö. Fuusiotuntina Street Jazz on usein vahvasti myös opettajan omaa liiketyyliä mukaileva. Tunneilla käydään molempien lajien perusteita läpi. Musiikki on monipuolista: se voi olla esim. hip hoppia, housea tai lyyrisempää musiikkia.

Street Jazz -alkeiskurssilla harjoitellaan lyhyt, helppo koreografia ja sen liikkeissä tarvittavaa tekniikkaa. Hip Hop -alkeiskurssiin verrattuna Street Jazz -kurssi on koreografisempi eli jos tykkäät harjoitella tanssisarjaa, tämä kurssi on sinun valintasi!

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Street Jazz alkeiskurssi sopii kaikille aikuisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös irtotunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Fabrikan uusi opettaja Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Tanssijaksi hän on valmistunut Tampereen Konservatoriosta ja musikaaliartistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musikaalisesta osaamisestaan. Hänelle ominaisessa tyylissä yhdistyvät elementit nykytanssista, katutanssista ja jazzista. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua.

Olga Lepistö

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)