TARINAT

FABRIKA

FABRIKAN TARINA

Eija Nummela ja Tiia Tönning tunnetaan pitkän linjan tanssinopettajina. He molemmat opettivat Salsa Housella ja Hip Hop Housella noin 20 vuotta.

Mikä sai heidät lähtemään ja perustamaan uuden, oman koulun? Lue tarina Fabrikan perustajista ja dramaattisesta vuodesta.

FABRIKAN TARINA OSA 2 – NELJÄ SYYTÄ SUOSIOON, JOKA LÖI MEIDÄTKIN ÄLLIKÄLLÄ

Kuka olisi uskonut, että aikuisten tanssikoulusta tulee tällainen hitti?

Kahlasimme läpi lähes tuhat asiakaspalautetta ja löysimme neljä syytä suosioon, joka löi meidät perustajatkin ällikällä.

TANSSI & MUSIIKKI

NÄIN TEHTIIN 15 MILJOONAA KERTAA KATSOTTU VIDEO

Rikkinäisistä kaiuttimista ei kuulunut pihaustakaan, joten musiikkivideo kuvattiin ilman musiikkia ja vain yhdessä päivässä.

Miksi Havannassa kuvatusta minibudjetin videosta tuli silti niin järjettömän suosittu? Ja mitä muuta siitä seurasi kuin yksi avioliittotarjous?

KABAREEN IHMEMAASSA

Superaistillinen ja kursailematon Kuuba on kuin luotu kabareeviihteen näyttämöksi.

Fabrikan opettaja Eija on seikkaillut 20 vuotta Kuubassa, kabareen ihmemaassa. Kurkista kulissien taakse ja lue tarina siitä, mitä hän on löytänyt.

TIMBA JA SEN TULKINTA – 5 VINKKIÄ PARISALSAAJALLE

Tiesit ehkä jo, että timba on ”kuubalaista nykysalsaa”. Mutta jos et tiedä, miten timbaan pitäisi tanssia ja miten sen bomba-vaihteesta saa kaiken irti, ota mukava asento ja lue tämä artikkeli.

FABRIKAN OPETTAJAT

HENKKA JA TANSSIN FLOW

Tanssinopettaja Henna-Riikka Seima tietää, miltä flow tuntuu. Nyt hän kertoo, miten sen voi saavuttaa.

SANNA-MARIN KOVA KOULU

“Päätin, etten tanssi enää ikinä.” Entisen Itä-Saksan ankarassa balettikoulussa Sanna-Mari Karinki oppi, mitä tanssinopettaja ei saa tehdä.

MARJO, SELKÄ JA SALSA

Luulitko, ettei viisikymppinen voi oppia tanssimaan ja venyä spagaattiin? Selkätutkija kertoo hämmästyttävistä kokemuksistaan ja tanssin vaikutuksista ihmiskeholle.