TEKNIIKKA & RYTMIIKKA 2

LOPPUSYKSY 25.10.-20.12.

SUKELLA SYVEMMÄLLE KUUBALAISEEN LIIKEKIELEEN JA MUSIIKKIIN

Tiistai

19:00

Tekniikka & Rytmiikka 2

Eija

Sunnuntai

17:00

Tekniikka & Rytmiikka 2

Eija

8 KERTAA VAIN 98 €
  1. Valitse itsellesi parhaiten sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla tai drop-in-tunneilla.

Haluatko oppia tanssimaan salsaa yhtä makeasti kuin kuubalaiset?

Kuuba on rytmien suurvalta, jonka musiikki- ja tanssiperinne hakevat vertaistaan. Parhaimmillaan kuubalaisen tanssin harrastaminen on kuin loppumaton tutkimusmatka, joka tarjoaa jatkuvaa löytämisen riemua. Kuulet musiikista aina uusia tasoja ja huomaat kehosi liikkuvan uudella tavalla.

Fabrikassa jatkamme tekniikka- ja rytmiikkaopetusta, jota kehitimme Salsa Housella 17 vuotta. Siellä tekniikka- ja rytmiikkakurssit olivat vuodesta toiseen suosituimpia kurssejamme. Vahvuutemme ovat opettajiemme oma, vankka osaaminen sekä vuosien opetustyössä kehittyneet metodit, joiden avulla jokainen suomalainen pystyy tavoittamaan jotain kuubalaisen tanssin syvimmästä olemuksesta.

Kurssilla kehitetään kuubalaiselle salsalle ominaista liikekieltä monipuolisin harjoituksin. Treenaamme ennen kaikkea askelluksen painonsiirtoja, ylä- ja keskivartalon liikkuvuutta sekä liikkeen luonnollisuutta ja rentoutta. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa ja syntyy tanssilattialla sujuvasti ja vaivattomasti.

Kuubalainen tanssi vastaa suoraan musiikin rytmiseen rikkauteen ja siksi myös rytmiikkaopetus on Fabrikassa erottamaton osa salsaopetusta. Vahvempi suhde musiikin rytmiikkaan ja musiikki- ja tanssitradition parempi tuntemus lisäävät merkittävästi tanssista saatavaa nautintoa. Rytmiharjoitusten avulla kehität rytmikykyäsi tehokkaasti ja opit kuuntelemaan musiikkia uudella tavalla. Opit myös tunnistamaan eri rytmit ja musiikinlajit.

Tekniikka- ja rytmiikkatunnit ovat monen lempitunteja paitsi siksi, että niillä kehittyy niin nopeasti myös siksi, että keskittynyt harjoittelu irrottaa arjesta ja rentouttaa tehokkaasti.

KENELLE?

Fabrikan tekniikka- ja rytmiikkakurssit sopivat sekä parisalsaajille että kaikille muille kuubalaisen salsan tekniikasta ja rytmiikasta kiinnostuneille. Tason 2 kurssi sopii kaikille kuubalaisen salsan alkeet hallitseville.

VERKKOKAUPPAAN

Eija Nummela

KATSO MYÖS

Salsa naiset & miehet drop-in
Parisalsa 2