TULE TÖIHIN FABRIKALLE!

Haemme osa-aikaista työntekijää Tanssikoulu Fabrikan vastaanottoon.

Toimistotiimimme ahertaa kädet täynnä töitä ja tanssinopettajamme rientävät salista toiseen. Näyttää siltä, että tarvitsemme vastaanottoomme apukäsiä syyskauden alkaessa.

KUKA VOI HAKEA?

Jos mietit, tarvitseeko sinun olla tanssimaailman asiantuntija voidaksesi työskennellä tanssikoulun vastaanotossa – ei tarvitse. Olet etsimämme henkilö, jos olet hyvä tyyppi, kohtaat asiakkaat ystävällisesti ja työskentelet tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Kuten me kaikki Fabrikalla, sinäkin haluat, että työsi tuottaa parempaa elämää sekä itsellesi, työkavereillesi että asiakkaillemme. Innolla ja intohimolla työskentelevän tiimimme tärkeimpiä periaatteita ovat sujuva yhteistyö ja toimiva kommunikaatio.

TYÖTEHTÄVÄT?

Työskentelet pääosin lauantai-aamupäivisin ja Fabrikan tapahtumissa. Työt jatkuvat ainakin jouluun saakka, mahdollisuus on jatkaa pidempäänkin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tanssikoulun siisteydestä huolehtiminen, asiakasneuvonta vastaanotossa ja puhelimitse sekä asiakastietojärjestelmän hallinta ja kurssiostojen käsittely.

FABRIKA TYÖNANTAJANA

Fabrika on aikuisten tanssikoulu, jossa aikuiset pääsevät harrastamaan tanssia tosissaan ja nauttimaan liikkeestä, musiikista ja uuden oppimisesta. Elämysten ja ilon tuottaminen on toimintamme keskiössä. Jokainen tekomme tähtää siihen, että kaikkien elämä paranisi – tanssiaskel kerrallaan.

Olemme työpaikka, jossa jokaisella on tilaa harjoitella, onnistua ja epäonnistua. Kasvava tanssikoulu tarvitsee työntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuvasi voivat laajentua myös esim. markkinoinnin ja sosiaalisen median pariin. Fabrikan työntekijänä pääset mukaan erilaisiin koulutuksiin, kehittämään tanssikoulun toimintaa ja olemaan kanssamme alamme muutoksen edelläkävijä. Meillä voit parhaassa tapauksessa luoda omannäköistäsi uraa, itseäsi kiinnostavien asioiden ympärillä.

MITEN VOIT HAKEA?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla info@fabrika.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Ps. Työntekijöitä ei satutettu videokuvauksissa, eivätkä he todellisuudessa huku paperipinoihin tai muihin työtehtäviin.