TUNTIEN KORVAAMINEN

POISSAOLOJA KURSSILTA? EI HÄTÄÄ!

Jos et pääse kurssille joka kerta, voit halutessasi korvata poissaoloja helposti ja joustavasti.

  • Rinnakkaisella tunnilla
  • Drop-in-tunnilla
KORVAAMINEN RINNAKKAISELLA TUNNILLA

Voit korvata niin monta poissaoloa kuin haluat rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Useimmista Fabrikan kursseista on kaksi tai jopa kolme rinnakkaista  (eli samannimistä) ryhmää eri viikonpäivinä. Ryhmissä harjoitellaan samaa tanssisarjaa ja niissä edetään samaa tahtia silloinkin, kun ryhmillä on eri opettaja.

Toimi näin
Korvaamisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Kun tulet korvaamaan rinnakkaisen ryhmän tunnille, kirjaudu tunnille normaaliin tapaan. Tarkista ensin, onko omasta kurssistasi rinnakkaista ryhmää toisena viikonpäivänä:

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Parisalsakurssit
Kehonhuolto
KORVAAMINEN DROP-IN-TUNNILLA

Drop-in-tunneilla voit korvata minkä tahansa kurssin poissaoloja niin monta kuin haluat. Korvaaminen drop-in-tunneilla on mahdollista myös kurssin jo loputtua, koko seuraavan kahdeksan viikon kurssijakson ajan. Loppusyksyn tunteja voi siis korvata alkukevään drop-in-tunneilla jne.

Toimi näin
Kun tulet korvaamaan drop-in-tunnille, kerro siitä koulun koulun vastaanotossa.

Drop-in-tunnit
SAIRAUSPOISSAOLOT

Jos sairastut, hyvitämme lääkärintodistusta vastaan koko käyttämättä jäävän osuuden kurssimaksusta. Voit valita joko rahapalautuksen tai palautuksen arvoisen kuponkikoodin, jonka voit käyttää Fabrikan verkkokaupassa milloin vain.

Toimi näin
Ota sairaustapauksessa yhteyttä info@fabrika.fi.

VAI HALUAISITKO TREENATA ENEMMÄN?
Osta lisätunteja kurssille

KATSO KURSSIT

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Parisalsakurssit
Cuba Special
Kehonhuolto
Drop-in-tunnit