TUNTIEN KORVAAMINEN

POISSAOLOJA KURSSILTA? EI HÄTÄÄ!

Jos et pääse kurssille joka kerta, voit halutessasi korvata poissaoloja helposti ja joustavasti.

KORVAAMINEN RINNAKKAISELLA TUNNILLA

Useimmista Fabrikan kursseista on kaksi tai jopa kolme rinnakkaista ryhmää eri viikonpäivinä. Ryhmissä harjoitellaan samaa tanssisarjaa ja niissä edetään samaa tahtia silloinkin, kun ryhmillä on eri opettaja. Voit vapaasti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti.

Toimi näin
Korvaamisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Kun tulet korvaamaan rinnakkaisen ryhmän tunnille, kirjaudu tunnille normaaliin tapaan.

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Kehonhuolto
KORVAAMINEN DROP-IN-TUNNILLA

Minkä tahansa kurssin tunteja voi korvata vapaasti drop-in-tunneilla. Korvaaminen drop-in-tunneilla on mahdollista myös kurssin jo loputtua, koko seuraavan kahdeksan viikon kurssijakson ajan. Loppukevään kurssien tunteja voi siis korvata vielä alkusyksyn ajan drop-in-tunneilla. Samoin kesän kurssien tunteja voi korvata alkusyksyn drop-in-tunneilla.

Toimi näin
Kun tulet korvaamaan drop-in-tunnille, kerro siitä kassalla.

Drop-in-tunnit
SAIRAUSPOISSAOLOT

Jos sairastut, hyvitämme lääkärintodistusta vastaan koko käyttämättä jäävän osuuden kurssimaksusta. Voit valita joko rahapalautuksen tai palautuksen arvoisen kuponkikoodin, jonka voit käyttää Fabrikan verkkokaupassa milloin vain.

Toimi näin
Ota sairaustapauksessa yhteyttä info@fabrika.fi.

LOPPUKEVÄÄN KURSSIT

Alkeiskurssit
Jatkokurssit
Cuba Special
Kehonhuolto
Drop-in-tunnit