TÄMÄN HETKEN HITTILAJI – BOOTYENERGIAA JA ASENNETTA

Maanantai

18.45

Twerk 2

Silja

Keskiviikko

17.45

Twerk 2

Silja

4 KERRAN KURSSI VAIN 69 €
TOIMI NÄIN
  1. Valitse itsellesi paremmin sopivan päivän ryhmä.
  2. Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!
  3. Tarvittaessa voit korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla.
TWERK 2

Twerk on hauskaa ja vapauttavaa. Se on paljon enemmän kuin pelkkää tanssiharjoittelua. Twerkin harrastamiseen liittyy voimakkaasti ajatus siitä, että jokainen saa tehdä omalla kropallaan mitä haluaa ja nauttia siitä. Twerk-tunneilla on lupa luukuttaa! Tunnin positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki kannustavat kokeilemaan ja heittäytymään.

Twerk on tanssityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisissa tansseissa. Se on syntynyt Yhdysvalloissa hip hop ja striptease-kulttuurien sivutuotteena. Eurooppalaisissa tanssikouluissa twerk on saanut tanssituntimaisen, koreografiaa korostavan muotonsa.

Twerk-tunneilla tehdään paljon erilaisia liikkeitä lantiolla. Lantioliikkeitä yhdistellään muihin tanssiliikkeisiin tanssisarjoiksi. Tunnit ovat fyysisiä ja etenkin reidet saavat kyytiä!

Tunneilla soi tämän päivän hittimusa: R&B, hip hop, dancehall ja reggaeton.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Tunti on alkeisjatkotasoinen. Sinulla tulisi olla kokemusta Twerk-kursseilta tai muuta tanssipohjaa.

MITÄ MUKAAN?

Jatkotason twerk-kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on polvisuojia myös myynnissä (29 €).

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Ryhmät etenevät samaa tahtia. Voit vapaasti korvata poissaoloja rinnakkaisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Halutessasi voit korvata poissaoloja myös alkusyksyn irtotunneilla. Lue lisää täältä!

Silja Sairio

KURSSIARVOSTELUT

Asiakkaidemme Fabrikan kursseille antamien arvosanojen keskiarvo (1236 arviota)