TWERKKIÄ, UPEA KOREO JA LASI KUPLIVAA

Perjantaina 14.4.

18.00

Twerk Choreo -tiiviskurssi 1,5 h

Silja

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

TWERK

Perjantai-illan huumaa parhaimmillaan: Supersuosittua twerkkiä, upea koreo ja lasi skumppaa!

Twerk on hauskaa ja vapauttavaa. Se on paljon enemmän kuin pelkkää tanssiharjoittelua. Twerkin harrastamiseen liittyy voimakkaasti ajatus siitä, että jokainen saa tehdä omalla kropallaan mitä haluaa ja nauttia siitä. Twerk-kurssilla on lupa luukuttaa! Kurssin positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki kannustavat kokeilemaan ja heittäytymään.

Puolentoista tunnin Twerk Choreo -tiiviskurssilla pääpaino on lyhyen, mutta näyttävän koreografian harjoittelussa.

PERJANTAITIIVARI! SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kupliva irtiotto arjesta. Kurssin jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit joko jäädä nauttimaan kurssin hintaan sisältyvän lasillisen baariin tai palata saliin, jossa opettajan johdolla vedetään koreo vielä muutaman kerran täysillä läpi ja kuvataan se videolle. Läpimenoihin ja videointiin osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

KENELLE?

Twerk Choreo -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta twerkistä.

MITÄ MUKAAN?

Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan. Koululla on myös myynnissä polvisuojia (20 €).

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Silja Rautanen