TWERK DOUBLE TROUBLE

YSTÄVÄNPÄIVÄN TWERKIT KAVERIN KANSSA

Perjantaina 9.2.

18.00

Twerk Double Trouble -tiiviskurssi 2 h

Silja & Emmi

  Lippu sisältää lasin pinkkiä skumppaa – alkoholilla tai ilman.

TWERK DOUBLE TROUBLE

Laatuaikaa ystävän kanssa kahden supermimmin twerkmyllyssä!

Ota kaveri mukaan ja tule oppimaan twerk-koreografia, jossa tanssitaan oman ystävän kanssa. Jos haluatte, voitte pukeutua teeman mukaisesti pinkkiin. Biisinä on tietysti Nicki Minajin uusi hitti Pink Friday Girls.

Ilta alkaa tekniikkaosuudella, jonka jälkeen tehdään harjoitelluista liikkeistä hauska parikoreografia. Loppuhuipennuksena revitellään valmista tanssisarjaa ja haetaan siihen räväkkää asennetta. Kurssin lopuksi halukkaat saavat kuvata omat vetonsa. Ystävänpäivän tiiviskurssin kruunaa lasi pinkkiä skumppaa tanssikoulun aulabaarissa.

Tällä kurssilla on lupa luukuttaa. Luvassa on hauskaa ja vapauttavaa bootyenergiaa hyvässä porukassa. Twerkin harrastamiseen liittyy voimakkaasti ajatus siitä, että jokainen saa tehdä omalla kropallaan mitä haluaa ja nauttia siitä. Fabrikan positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki kannustavat kokeilemaan ja heittäytymään.

Ota polvisuojat mukaan! Koululla on myös myynnissä polvisuojia (20 €).

KENELLE?

Ystävänpäivän twerktiivari sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta twerkistä.

  Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.

Silja Sairio

Emmi Koskinen