TWERK STARTTIKURSSI

LOPPUSYKSY 22.11.-20.12.

TÄMÄN HETKEN HITTILAJI – BOOTYENERGIAA JA ASENNETTA

Maanantai

19:00

Twerk starttikurssi

Silja

VERKKOKAUPPAAN
4 KERTAA VAIN 49 €

Osta kurssi verkkokaupasta ja tule tanssimaan!

Twerk on hauskaa ja vapauttavaa. Se on paljon enemmän kuin pelkkää tanssiharjoittelua. Twerkin harrastamiseen liittyy voimakkaasti ajatus siitä, että jokainen saa tehdä omalla kropallaan mitä haluaa ja nauttia siitä. Twerk-tunneilla on lupa luukuttaa! Tunnin positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki kannustavat kokeilemaan ja heittäytymään.

Twerk on tanssityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisissa tansseissa. Se on syntynyt Yhdysvalloissa hip hop ja striptease-kulttuurien sivutuotteena. Eurooppalaisissa tanssikouluissa twerk on saanut tanssituntimaisen, koreografiaa korostavan muotonsa.

Twerk-tunneilla tehdään paljon erilaisia liikkeitä lantiolla. Lantioliikkeitä yhdistellään muihin tanssiliikkeisiin tanssisarjoiksi. Tunnit ovat fyysisiä ja etenkin reidet saavat kyytiä! Tunnilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa ottaa mukaan.

Tunneilla soi tämän päivän hittimusa: R&B, hip hop, dance hall ja reggaeton.

Starttikurssilla harjoitellaan lyhyt, helppo koreografia.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Twerk starttikurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat saada lisää liikettä kroppaansa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Silja Rautanen

KATSO KAIKKI
STARTTIKURSSIT

Commercial Dance
Hip Hop
Latin Commercial
Reggaeton
Salsa naiset
Street Jazz
Twerk