VIDEOT TUNTISARJOISTA

KAIPAATKO VIDEOTA MUISTIN TUEKSI? HOITUU!

Muistiinpanovideot

Jos olet mukana koregrafisella kurssilla tai parisalsakurssilla, saat tanssisarjoista muistiinpanovideoita kurssin kuluessa. Opettajat kuvaavat muistiinpanovideot tuntien ulkopuolella ja videot ladataan ryhmien suljettuihin facebook-ryhmiin. Pääset näkemään videot liittymällä mukaan ryhmään.

Toimi näin

Kurssin alettua saat Fabrikalta sähköpostin, jonka kautta pääset liittymään oman kurssisi suljettuun facebook-ryhmään. Ryhmä on ilmainen lisäpalvelu oppilaillemme. Hyväksymme ryhmien jäseniksi ainoastaan kursseille ilmoittautuneita.

Loppuvideot

Koreografisilla kursseilla ja parisalsatunneilla kuvataan viimeisen tunnin lopuksi video, jolla voivat tanssia kaikki ne oppilaat, jotka haluavat. Video ladataan kurssin suljettuun facebook-ryhmään. Lisäksi koulu ja opettajat voivat harkintansa mukaan käyttää videota omilla sosiaalisen median tileillään.

Opiskelurauha

Fabrikan kursseilla ei kuvata videoita lukuun ottamatta koreografisten kurssien ja parisalsakurssien viimeisillä tunneilla kuvattavia loppuvideoita.

Kuvaaminen tapahtumissa

Fabrikan tapahtumissa (bileissä, tanssimaratoneissa ja vierailevien opettajien tiiviskursseilla) saatetaan kuvata lyhyitä otoksia markkinointitarkoituksiin. Jos haluat varmistaa, ettet näy videolla, pyydämme ystävällisesti, että mainitset siitä kuvaajalle.