ALOITTAJAN OPAS

ENSIMMÄISTÄ KERTAA FABRIKALLA? LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lue vinkit tanssiharrastuksen aloittamiseen!

MITEN PÄÄSEN MUKAAN TANSSIKURSSILLE?

Se on hyvin helppoa! Valitse haluamasi tanssikurssi ja osta se Fabrikan verkkokaupasta.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, paitsi jos olet tulossa parisalsakurssille ilman omaa paria.

MITEN SAAVUN FABRIKALLE?

Tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9. Tule sisään ­Varmantalon liukuovista (Vero Modan ja Siilinkarin kahvilan välistä) ja nouse maisemahissillä 5. kerrokseen.

Fabrikalle on loistavat kulkuyhteydet. Koskipuiston ja rautatieaseman bussipysäkit ovat lähellä ja ratikka pysähtyy melkein oven edessä. Mikäli kuljet autolla, saat autosi kätevästi parkkiin P-Hämppiin. Pääset nousemaan P-Hämpistä hissillä suoraan Varmantalon liikekeskukseen ja Fabrikalle – kuivin jaloin.

MITEN TOIMIN ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA?

Ilmoittaudu kurssin ensimmäisellä kerralla tanssikoulun vastaanotossa. Viimeistelemme asiakastietosi ja saat oman PIN-koodin, jolla pääset jatkossa kirjautumaan itse tanssitunneille. Kirjautuminen on helppoa – syötä tanssikoulun aulassa sijaitsevalle tabletille PIN-koodisi ja pääset valitsemaan päivän tuntisi.

MITÄ MUKAAN?

Tanssitunnille voi pukea sopivan rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. Mikäli tunnilla tarvitaan jotain erityistä varustetta, kerrotaan siitä kurssin omalla sivulla.

Tanssitunneille parhaat kengät ovat tavalliset sisäliikuntaan sopivat lenkkarit tai tennarit. Jazz-tunneille ja kuntobalettiin voit tulla paljain jaloin, sukilla tai tanssitossuilla.

Kaikilla kehonhuoltotunneilla käytetään mattoja. Tanssisaleissa on matot jo valmiiksi, et tarvitse omaa mukaasi.

Nappaa mukaan myös vesipullo! Fabrikan aulassa on myynnissä vesipulloja, mikäli oma sattuu unohtumaan kotiin.

PUKUHUONEET

Fabrikalla on pukuhuoneet naisille ja miehille. Pukuhuoneissa on lukolliset lokerot, joihin voit jättää tavarasi tunnin ajaksi. Pukuhuoneissa on erilliset suihkutilat ja naisten pukuhuoneesta löytyy myös hiustenkuivaaja.