ALOITTAJAN OPAS

TULOSSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA FABRIKALLE? LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

KENELLE FABRIKA ON TARKOITETTU?

Fabrika on aikuisten oma tanssikoulu. Kaikki kurssimme sopivat kaikenikäisille aikuisille. Kursseja on kaikentasoisille vasta-alkajista edistyneisiin.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN TANSSIKURSSILLE?

Se on helppoa – osta tanssikurssi Fabrikan verkkokaupasta ja tule mukaan! Valitse ensin haluamasi kurssi:

MITEN SAAVUN FABRIKALLE?

Katso minuutissa, miten saavut Fabrikalle julkisilla tai omalla autolla.

Tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9.

Fabrikalle on loistavat kulkuyhteydet. Koskipuiston ja rautatieaseman bussipysäkit ovat lähellä ja ratikka pysähtyy melkein oven edessä. Tule sisään Varmantalon liukuovista (Vero Modan ja Siilinkarin kahvilan välistä) ja nouse maisemahissillä 5. kerrokseen.

Mikäli kuljet autolla, saat autosi kätevästi parkkiin P-Hämppiin. Pääset nousemaan P-Hämpistä hissillä suoraan Varmantalon liikekeskukseen ja Fabrikalle – kuivin jaloin.

MITEN TOIMIN ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA?

Ilmoittaudu kurssin ensimmäisellä kerralla tanssikoulun vastaanotossa. Viimeistelemme asiakastietosi ja saat oman PIN-koodin, jolla pääset jatkossa kirjautumaan itse tanssitunneille. Kirjautuminen on helppoa – syötä tanssikoulun aulassa sijaitsevalle tabletille PIN-koodisi ja pääset valitsemaan päivän tuntisi.

MITÄ MUKAAN?

Tanssitunnille voi pukea sopivan rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. Mikäli tunnilla tarvitaan jotain erityistä varustetta, kerrotaan siitä kurssin omalla sivulla.

Tanssitunneille parhaat kengät ovat tavalliset sisäliikuntaan sopivat lenkkarit tai tennarit. Jazz-tunneille ja kuntobalettiin voit tulla paljain jaloin, sukilla tai tanssitossuilla.

Nappaa mukaan myös vesipullo! Fabrikan aulassa on myynnissä vesipulloja, mikäli oma sattuu unohtumaan kotiin.

Kehonhuoltotunneilla käytetään mattoja. Tanssisaleissa on matot jo valmiiksi, et tarvitse omaa mukaasi.

PUKUHUONEET

Fabrikalla on pukuhuoneet naisille ja miehille. Pukuhuoneissa on lukolliset lokerot, joihin voit jättää tavarasi tunnin ajaksi. Pukuhuoneissa on erilliset suihkutilat ja naisten pukuhuoneesta löytyy myös hiustenkuivaaja.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Autamme mielellämme! Jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian. Voit myös soittaa Fabrikan asiakaspalveluun puh. 040 149 2510.

    Haluan, että minuun otetaan yhteyttä: