KUUKAUDEN KYSYMYS

TUO ÄÄNESI ESIIN JA VOITA

Kuukauden kysymyksessä pääset tuomaan mielipiteesi esiin, eikä kysymyksiin ole oikeita tai vääriä vastauksia. Vastaamalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa vaihtuvia palkintoja kuten supersuosittuja FAB-paitoja tai Fabrikan lahjakortteja.
Joulukuun arvontapalkintona on 30 € lahjakortti Fabrikalle.
JOULUKUUN KYSYMYS – MIKÄ SAI SINUT VALITSEMAAN FABRIKAN?

Tulit Fabrikalle ehkä tutun opettajan perässä, ystävän suosituksesta tai näit mainoksen sosiaalisessa mediassa. Meillä on hyvä aavistus siitä, mikä on saanut oppilaamme valitsemaan Fabrikan harrastuspaikakseen, mutta meitä kiinnostaa kuulla, mitä sinä ajattelet. Miksi sinä käyt Fabrikalla? Onko se joku näistä viidestä syystä?

AIKUISTEN OMA TANSSIKOULU

Fabrikan tilat, opetus ja kaikki palvelut on suunniteltu nimenomaan aikuisille. Fabrika on aikuisten oma tanssikoulu, jossa aikuiset voivat tulla minkä tahansa lajin tunnille minkä ikäisenä tahansa. Fabrikassa aikuisilla on lupa harrastaa tanssia tosissaan, lupa heittäytyä ja lupa luukuttaa!

HELPOT ALKEISKURSSIT

Fabrikassa tanssin voi aloittaa missä iässä tahansa. Fabrikan kaikki alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille vasta-alkajille, eivätkä ne edellytä mitään aikaisempaa tanssikokemusta. Fabrikan alkeiskursseilla etenemistahti on maltillinen ja harjoiteltavat asiat puretaan ymmärrettävään muotoon.

RINNAKKAISET RYHMÄT

Aikuisen arkeen tulee välillä yllättäviä muutoksia, eikä tanssikurssille välttämättä pääse osallistumaan yhtä säännöllisesti kuin oli suunnitellut. Siksi useimmista Fabrikan kursseista on kaksi, kolme tai jopa neljä rinnakkaista ryhmää, joilla voi halutessaan käydä, jos ei pääse osallistumaan oman ryhmänsä tunnille. Ryhmissä edetään samaa tahtia, mikä tekee rinnakkaistuntien välillä surffailun helpoksi ja antaa tilaa oman aikataulun suunnitteluun.

OPETTAJA

Fabrikan tiimissä on useita pitkän linjan tanssinopettajia, jotka ovat uransa aikana opettaneet tuhansia oppilaita. Moni oppilas onkin tullut Fabrikalle suosikkiopettajansa perässä. Tanssinopettajan työ on luovaa ja tunneissa näkyy selkeästi jokaisen opettajan oma persoona ja intohimo. Siksi itselle sopivan opettajan opetukseen on helppo ihastua.

SIJAINTI

Koska Fabrika sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla, tanssikoululle on erittäin helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Ratikka ja bussit pysähtyvät lähes oven edessä ja rautatieasemakin on parin korttelin päässä. Autoilijat taas pääsevät kätevästi P-Hämpistä suoraan Fabrikalle – kuivin jaloin!

MIKÄ SAI SINUT VALITSEMAAN FABRIKAN?


    Arvonta suoritetaan kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken. Arvonta päättyy 15.12. ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Joulukuun kysymyksen arvontapalkintona on 30 € lahjakortti Fabrikalle! Seuraava kuukauden kysymys julkaistaan tammikuussa.